İnsan demeye utandırdılar! İsrailli işgalciler Filistinli ailenin çadırına dronla kezzap döktü

İbadethane, hastane, okul demeden her yere acımasızca saldıran ve gözünü kan bürüyen İsrailli işgalciler, Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinli bir bedevi ailenin kaldığı çadıra insansız hava aracı ile kezzap dökerek saldırdı. Akıl tutulması yaşatan olay, insanlık ve vicdan gibi olguları bir kez daha sorgulattı.

Katil İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırıların dozu her geçen gün artarken son olarak yaşanan bir olay kan dondurdu. İsrailli işgalciler Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde 40 yaşındaki Muhammed Avvad er-Reşadiye'nin ailesiyle kaldığı çadıra insansız hava aracı ile kezzap dökerek saldırdılar.

Filistine kezzaplı saldırı

Filistine kezzaplı saldırı

Filistin resmi ajansı WAFA'ya göre; Ayrım Duvarı (Utanç Duvarı) ve Yahudi Yerleşim Birimleriyle Mücadele Konseyi Beytüllahim Ofis Müdürü Hasan Bericiyye, işgalcilerin Beytüllahim'in doğusundaki Berriye er-Reşadiye bölgesinde Filistinli bir ailenin kaldığı çadıra saldırısına ilişkin kan donduran açıklamalarda bulundu.

Saldırıda çadırın büyük hasar gördüğünü aktaran Bericiyye, 9 kişiden oluşan ailesinin herhangi bir hasar almadan çadırdan çıkmayı başardığını dile getirdi. Aileye bir zarar gelmemiş olsa dahi böylesine şeytani bir düşünceyle gerçekleştirilen saldırı, dünyanın dört bir yanından kınanıyor.

Ayşegül Yıldız'dan dikkat çeken itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşegül Yıldız'dan dikkat çeken itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0