Emine Erdoğan'dan Filistin paylaşımı! "Daha kaç neslin feda edilmesini bekleyeceğiz?"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yeni bir paylaşımda bulundu. 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara dair sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, yaptığı son paylaşım ile barış çağrısını yineledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırıların başladığı ilk günden beri mesaisinin büyük bir bölümünde Gazze'de akan kanın durması için yoğun çaba gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı barış çağrısını yinelemeye devam ediyor.

"BÜYÜK ACI..."

Gerçekleştirdiği faaliyetlere yönelik sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, yaptığı paylaşım ile Filistin'de yaşananlara dikkat çekti. Paylaşımına "14 sene önce Filistinli çocuklar için dünyaya yaptığımız insan onuruna yakışır gelecek çağrısını 2023 yılında da sürdürüyor olmak büyük acı… " sözleriyle başlayan Emine Erdoğan, tüm bu süreçte yaşanan olaylara rağmen halen daha sessiz kalmaya devam edenlere tepki gösterdi.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"DAHA KAÇ NESLİN FEDA EDİLMESİNİ BEKLEYECEĞİZ?"

Emine Erdoğan; "Filistin topraklarında kalıcı ve sürdürülebilir bir barış inşa etmek için daha kaç neslin feda edilmesini bekleyeceğiz? Ateşkes şimdi, barış şimdi! Filistin İçin Tek Yürek!" diyerek paylaşımını sonlandırdı. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0