Seda Aktuğlu kimdir ve kaç yaşında? Survivor Seda hayatı ve hakkında bilinmeyenler

Mavi takım yarışmacıları arasında yer alan Seda Aktuğlu da yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. 2024 Survivor Seda Aktuğlu'nun hayatı, ne iş yaptığı ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Seda Aktuğlu kimdir? Seda Aktuğlu kaç yaşında ve nereli? Survivor Seda Aktuğlu ne iş yapıyor? İşte bu sorunun yanıtı:

TV 8 ekranlarının büyük beğeniyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star, 1 Ocak 2024 tarihinde başladı! Yayınlandığı günden itibaren seyircilerin beğenisini kazanan yarışmanın birbirinden iddialı ve hırsı yarışmacıları da bir hayli dikkat çekti. Survivor yarışmacılarından Seda Aktuğlu, hayatı en çok merak edilen isimlerden. 2024 Survivor All Star'da yarışan Seda Aktuğlu daha önceki yarışmada konuşmalarıyla dikkatleri çekmişti. Bu yıl başlayan yeni program dolayısıyla en çok aratılan isimlerden biri oldu. İşte Seda Aktuğlu biyografisi ve hakkında bilinmeyenler...

Survivor Seda kimdir, kaç yaşındadır? Seda Ocak biyografisiİLİŞKİLİ HABERSurvivor Seda kimdir, kaç yaşındadır? Seda Ocak biyografisi

Seda Aktuğ kimdir

Seda Aktuğ kimdir

SURVIVOR SEDA AKTUĞLU KİMDİR? SEDA AKTUĞLU BİYOGRAFİSİ

Survivor All Star'da mavi takımda yarışan Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987'de Almanya'da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Aktuğlu, Almanya'da eğitimine başladıktan sonra Eskişehir'de devam etti. 2006 yılında Marmara Üniversitesinde Almanca Öğretmenlik bölümünü kazanan Aktuğlu, Kamu Yönetimi bölümünden de dersler aldı.

Survivor Seda Aktuğlu

Survivor Seda Aktuğlu

Aktuğlu, 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasında, son iki kutuda 200 TL ve 100.000 TL kalınca 34.000 TL'lik teklifi kabul etmişti. Daha sonra yarışmacının kutusunda ise 100.000 TL olduğu ortaya çıkmıştı. 

Seda Aktuğlu, 2024 Survivor All Star yarışmasında mavi takımda rakiplerine meydan okuyor.

2024 Survivor All Star

2024 Survivor All Star

Survivor Ogeday kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında? Ogeday biyografi

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Ogeday kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında? Ogeday biyografi
Survivor Yiğit kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, ne zaman yarıştı?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Yiğit kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, ne zaman yarıştı?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

dedeoğlu 4 ay önce

yarışmacıdan ziyade kadrodaki ara boşlukları doldurmak için konulmuş Konu mankeni. Oradaki varlığı aynen bu hissi veriyor.