File marketten alınması gerekenler! Fileden alınması gereken 10 şey! File market en iyi ürünler

Hem kaliteli hem de bütçe dostu olması nedeniyle birçok kişinin ilgisini çeken File market son zamanlarda en çok uğrak noktalardan biri haline geldi. Instagram'da ve Youtube'da da birçok kişi tarafından öve öve bitirilmeyen File marketten alabileceğiniz en iyi ürünleri sizler için derledik. Dondurulmuş yiyeceklerden, paket gıdalara kadar birçok ürün bulunduran File'den alınması gereken 10 şey nedir? İşte detaylar

File market gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını en iyi kalitede, müşterilerle buluşturuyor. File Marketlerinde ortalama 3,500 -4000 farklı ürünü yer alıyor. Ürünler arasında et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri de yer alıyor. Son dönemde sosyal medyada File markette yer alan ve lezzetiyle büyük bir kitleyi kendine çeken ürünler sosyal medyada gündem oldu. Marketin gözde ürünleri adına videolar çekilmeye devam ederken bizde sizler için File'den alınması gereken 10 ürünü sizler için derledik. İşte hem fiyatıyla hem de kalitesiyle cazip hale gelen File'nin çok övülen ürünleri...

FİLEDEN ALINMASI GEREKEN 10 ÜRÜN

1- Dondurulmuş meyveler

File

File

File marketlerde hanımlar tarafından en çok tercih edilen ürünlerin başında dondurulmuş meyveler geliyor. Böğürtlen, çilek, frambuaz, siyah frenk üzümü gibi birçok çeşit sunan ürün fiyat ve performans bakımından çok beğeniliyor. 

2- Zeytinli kekikli ekşi mayalı baget ekmek

File

File

File markette sosyal medyada popüler hale gelen zeytinli kekikli ekşi mayalı baget ekmeği mutlaka deneyin. Çok sevilen bu ürünü bazen bulmak çok zor olsa da sıcakken denk gelebilirseniz lezzetine bayılacaksınız.

4-Kurabiye hamuru

Filede Market

Filede Market

Markette bir diğer dikkat çeken ürün ise kurabiye hamurudur. Çalışan hanımların aniden çıkagelen misafire karşı hemen çıkarıp kesip 12 dakika içinde hazırlayabileceği bu ürün hem çok lezzetli hem de oldukça popüler...

3- Yumuşatıcı

Temizlik ürünleri arasında konsantre olarak satılan bu yumuşatıcılar öne çıkıyor. Birçok farklı kokuda satışa çıkan yumuşatıcıların sensitive ve ada esintili olanlarını deneyebilirsiniz. 

5- Özbek mantı

File markette birçok farklı çeşitlerde bulabileceğiniz mantı çeşitleri bulunuyor. Aralarından en çok tercih edilen Özbek mantı ise lezzetiyle öne çıkıyor. 

6-Falafel

Pişirilmeye hazır şekilde satılan Falafel alınması gereken listesinde ilk sıralarda yerini alıyor. 

7- Limonata özütü

Yaz mevsiminde serinlemek için en çok tüketilen içecekler arasında yerini alan limonatalarınızı bu ürünle hazırlayabilirsiniz. Bir sürahiye koyarak çözdüreceğiniz limonota özütüyle çok lezzetli limonatalar hazırlayabilirsiniz. Dondurulmuş Hibiskuslu Limonata özütünü de en çok beğenilen ürünlerden biri. 

8- Dondurma çeşitleri

Dondurma severlerin farklı aromalarda deneyimleyebileceği lezzetleri bir arada bulunduran markette birçok farklı çeşitte dondurmalar mevcut. En çok beğenilen dondurma çeşitleri arasında lavantalı dondurma ve kahveli dondurma geliyor.

9- Beyaz sabunlu yüzey temizleyici

Beyaz sabunlu yüzey temizleyiciyi birçok kişi leke çıkarıcı özelliğinden dolayı alıyor. Bu etkisiyle birçok kişinin dikkatini çeken yüzey temizleyiciye bir şans vermeyi unutmayın.

10-Donuk mini tereyağlı kruvasan

Bir diğer ekstra övülen ürünler arasında (mochi tatlısı, hazır pastalar, harras markalı sosları da) deneyebilirsiniz.

Soğuk havalarda bebekler nasıl giydirilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Soğuk havalarda bebekler nasıl giydirilmeli?
Airfryer kestane tarifi! Daha hızlı sonuç almak için Airfryer'da kestane kavurma nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Airfryer kestane tarifi! Daha hızlı sonuç almak için Airfryer'da kestane kavurma nasıl yapılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0