MasterChef All Star'ın şampiyonu kim oldu? İşte All Star ödülünün sahibi olan isim...

Sevilen yarışma programı MasterChef'in All Star sezonu da sona erdi. Dün akşamki bölümde MasterChef All Star'ın şampiyonu belli oldu. İşte kıyasıya mücadele eden final bölümünde All Star ödülünün sahibi olan o isim...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı MasterChef All Star'da final bölümüne gelindi. Soluksuz izlenen yarışma programının dün akşam yayınlanan bölümünde büyük final heyecanı yaşandı. Canlı yayında saatler süren yarışmada MasterChef finalistleri Esra ve Tahsin, şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele verdi. Büyük final için en özel tabaklarını hazırlayan finalistler 3 ayrı turda Türk mutfağı, yabancı mutfak ve imza tabaklarından oluşan yemekler ile jüri karşısına çıktı. Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı yarışmada yarışmacılar tezgah başına geçerek kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Peki MasterChef All Star'ın şampiyonu kim oldu? İşte cevabı...

MasterChef All Star

MasterChef All Star

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER!

3 turda da kıyasıya mücadele eden Esra ve Tahsin ilk olarak Türk mutfağı menüsü ile jüri karşısına geçtiler. İlk turda Esra 22,5 puan alırken Tahsin 21 puan aldı. İkinci turda uluslararası mutfaktan bir tabakla jüri karşısına geçen yarışmacılardan Esra iki turun sonunda toplamda 44,5, Tahsin ise 42,5 puana ulaştı.

MasterChef All Star final

MasterChef All Star final

MASTERCHEF ALL STAR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Son tura kadar kıyasıya rekabet eden ikili son turda da imza tabaklarını jürilere sundu. Şampiyonun belirlendiği son turun puanlamasıyla da 3 turun sonunda şeflerden toplamda en yüksek puanı alan Esra, MasterChef All Star 2023 şampiyonu olarak büyük ödülün de sahibi oldu. MasterChef şampiyonu olan yarışmacı son model elektrikli bir otomobil kazandı.

MasterChef All Star şampiyonu

MasterChef All Star şampiyonu

BAYGINLIK GEÇİRDİ!

Şampiyonun açıklanacağı sırada heyecanlanan ve şampiyonun Esra olacağını anlayan Tahsin heyecan ve stresten baygınlık geçirdi. Panik dolu anların yaşandığı stüdyoda Tahsin'e doktor tarafından müdahale edildi.

MasterChef All StarTahsin

MasterChef All StarTahsin

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0