Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Murat Kurum paylaşımı: Bu heyecan yeniden doğuşun simgesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Murat Kurum olduğunu resmen açıkladı. "İstanbulumuz Muradına kavuşacak" sözleriyle sahneye davet edilen Kurum'un heyecanı Bahadır Yenişehirlioğlu'nun objektifine yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adaylarını geçtiğimiz gün açıkladı. İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ''AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı''nda gerçekleşen konuşmasında ''Fatih'in emaneti olan güzel İstanbul'umuzu muradına kavuşturacak, büyükşehir belediyesini yeniden ve sadece İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz.'' ifadesini kullanan Başkan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının ise Murat Kurum olduğunu duyurdu.

"İSTANBUL İÇİN YÜKSELİŞ, UMUT VE İLERLEYİŞİN HABERCİSİ"

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un adaylığının açıklandığı esnadaki heyecanı görenlerin kalbini ısıttı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bahadır Yenişehirlioğlu, "Objektifime yansıyan sevgili Murat Kurum'un bu heyecanı; İstanbul için umudun, yeniden doğuşun, ilerleyiş ve yükselişin habercisidir." ifadelerini kullandı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0