Yasin Obuz kimdir? Survivor Yasin nereli, ne iş yapıyor? Yasin Obuz kaç yaşında?

2024 Survivor All Star yarışmacılarından Yasin Obuz'un hayatı, mesleği, kaç yaşında olduğu gibi sorular merak ediliyor. Peki, Yasin Obuz kimdir kaç yaşındadır? Survivor Yasin nereli? Çocuğu var mı? İşte Survivor Yasin Obuz hakkında merak edilen her şey...

Bu yıl Survivor heyecanı başladı. 2024 Survivor All Star'da yarışmacılar kıyasıya bir mücadele veriyor. En çok merak edilen isimlerden biri olan Yasin Obuz, sosyal medyanın gündemine oturdu. İnternet kullanıcıları Yasin Obuz hakkında detayları merak ediyor. Daha önce MasterChef yarışmasında adını duyuran Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılmıştı. İşte, elde ettiği ün dolayısıyla şarkı da çıkaran Obuz'un hakkında merak edilenler...

Yasin Obuz kimdir

Yasin Obuz kimdir

SURVIVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

İlk olarak 2019 yılında MasterChef yarışmasında yaptığı yemeklerle adını duyuran Yasin Obuz, ertesi sene 2020 Survivor'a katılmıştı. Uzun süre yarışmada kalmayı başaran Obuz, sporla yakından ilgili. 21 Kasım 1988 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Survivor Yasin, çocukluğundan beri spor yapıyor.

Yasin Obuz kim

Yasin Obuz kim

İlk lisansını 1998 yılında 10 yaşındayken alan Yasin Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Ayrıca, voleybol ve basketbol da oynayan Obuz, çocukken 2 yıl boyunca jimnastik de yapmış. Yasin Obuz, Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde eğitimini tamamladı ve üniversite boyunca fitness ile ilgilendi.

Survivor 2024 All Star

Survivor 2024 All Star

Begüm Yücetan kimdir? Survivor Begüm nereli, ne iş yapıyor? Begüm Yücetan kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Begüm Yücetan kimdir? Survivor Begüm nereli, ne iş yapıyor? Begüm Yücetan kaç yaşında?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0