Daha fazla üzülmek yok! Ayrılık acısına merhem olacak kalbinizi onaracak en iyi filmler

Biten bir ilişkinin ardından kalp kırıklığı yaşamak her ne kadar acı verici olsa da ruhumuza, kalbimize iyi gelecek şeylere yönelerek bu ağrıyı hafifletmemiz mümkün. Belki bir sahil yürüyüşü, belki bir kitap bu acıya çare olabileceği gibi bir film de ruhumuza iyi gelebilir. Peki, ayrılık acısına iyi gelecek filmler hangileri? İşte detaylar...

Anın daha anlamlı olduğu, tüm yolların tek bir yönü gösterdiği, tüm çıplaklığımızın, düşkünlüğümüzün ve belki de hiçliğimizin açığa vurduğu aşk, bu dünyada hissedebileceğimiz en özel duygulardan biri. Ancak bazen aşk göründüğü kadar masum olmayabiliyor. Ayrılıkla tanışan bir aşkın acısını kabullenmek ve var olan duyguları var olmamış hale dönüştürmek çoğu zaman bir ısdıraba neden oluyor. Eğer sizde milyonlarca insan gibi bu duyguların ağırlığını kalbinizde taşıyorsanız bir anlığına da olsa kaybolmaya ya da bambaşka hikayeleri keşfetmeye ihtiyacınız olabilir. Kırılan kalbinizi iyileştirmek, hiçbir şeyin son olmadığını yeniden hatırlamak ve en önemlisi hayatın 'hayır' demesinin nedeninin sizler için daha iyi bir planı olduğunu hatırlamak isterseniz tavsiyelerimize kulak verin! Gelin, ayrılık acısına merhem olacak filmlere birlikte göz atalım.

Kış mevsiminde izlenecek en iyi filmler nelerdir? Kışın izlenecek en güzel filmlerİLİŞKİLİ HABERKış mevsiminde izlenecek en iyi filmler nelerdir? Kışın izlenecek en güzel filmler

AYRILIK ACISINI ATLAMAK İÇİN EN İYİ FİLM SEÇİMLERİ

  • BİR ERKEK 10 GÜNDE NASIL KAYBEDİLİR?

Kate Hudson ve Matthew McConaughey'nin başrollerinde yer aldığı "Bir Erkek 10 günde nasıl kaybedilir?" filmi, eğlenceli ve aşk dolu bir hikayeyi gözler önüne seriyor. Bütün hayatı boyunca çapkınlığıyla nam salan Benjamin, bir gün patronuyla iddiaya girer ve ilişkisinin 10 günden daha uzun sürebileceğini savunur. Bir kadın dergisi yazarı Andie Anderson ise bir adamı 10 gün içinde uzaklaştırmakla ilgili bir makale yazmaktadır ve bunu denemeye kararlıdır.

Bir Erkek 10 günde nasıl kaybedilir

Bir Erkek 10 günde nasıl kaybedilir

Bu ikili habersiz şekilde bir araya gelirler ve planlarını tıkır tıkır işletmeye kararlıyken bir anda kendilerini büyük bir aşkın içerisinde bulurlar. Bu eğlenceli hikayenin her dakikasında yüzünüzdeki gülümsemeye engel olamayacaksınız.

Bir Erkek 10 günde nasıl kaybedilir filminden kareler

Bir Erkek 10 günde nasıl kaybedilir filminden kareler

  • SENDEN NEFRET ETMEMİN 10 SEBEBİ

Julia Stiles ve Heath Ledger'ın başrollerini paylaştığı romantik komedi filmi "Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi", vizyona girdiği 1999 yılından beri en çok izlenen yapımlar arasına adını yazdırdı.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi

Bianca ve Kat isminde birbirinin tamamen zıttı olan iki kız kardeşin hikayesiyle başlayan filmde Bianca, güzelliğiyle okulun en popüler kızlarından biridir. Kat ise asabi, alaycı ve sert bir mizaca sahiptir. Bianca bir erkek arkadaşı olsun çok ister ancak ailelerinin kurallarına göre önce ablasının bir ilişkisi olması gerekmektedir ki bu imkansızla eşdeğerdir. Bianca bu sorunu çözmek için okuldaki hiçbir kızı beğenmeyen bir genci devreye sokar ve nefret aşka dönüşür...

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi filminden kareler

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi filminden kareler

  • AŞK VE GURUR

Edebiyat dünyasının en ünlü yazarlarından Jane Austen'ın 1813'te yayımlanan "Gurur ve Önyargı" kitabından uyarlanan, 2005 yapımı "Aşk ve Gurur", aşkı en yalın haliyle beyaz perdeye taşıyor. Keira Knightley, Matthew Macfadyen ve Brenda Blethyn'nin başrollerinde yer aldığı yapımda 18.yüzyıl sonlarında, sınıf bilincinin hakim olduğu İngiltere'de beş kız kardeş olan Bennet'lar - Elizabeth veya Lizzie, Jane, Lydia, Mary ve Kitty, annelerinin iyi bir koca bulup geleceklerini güvence altına alma hayalleriyle büyütülmüşlerdir.

Aşk ve Gurur

Aşk ve Gurur

Ancak neşeli ve zeki bir mizaca sahip olan Elizabeth, kendisine düşkün olan babasının da desteğiyle hayatını daha farklı ve dolu dolu yaşamak için çabalamaktadır. Elizabeth, Bay Darcy ile tanıştığında onun dünyada evlenebileceği son erkek olduğuna inanır. Ancak hayatları iç içe geçtikçe, kendisini sonsuza kadar nefret etmeye yemin ettiği kişinin büyüsüne kapılmış halde bulacaktır.

Aşk ve Gurur filminden kareler

Aşk ve Gurur filminden kareler

  • AYNI YILDIZIN ALTINDA

Her sahnesi duygu yüklü olan bu eşsiz film, mutlaka izlenmesi gereken filmler listenizde yer almalı. 16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle yaşamını sürdürmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışan Hazel'ın hayatı o andan itibaren bambaşka bir yöne gidecektir. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir ve bu iki genç birlikte zaman geçirdikçe aşık olurlar. 

Aynı Yıldızın Altında

Aynı Yıldızın Altında

Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır. Aynı isimli kitaptan uyarlanan yapım, kalbinize dokunacak.

Aynı Yıldızın Altında filminden kareler

Aynı Yıldızın Altında filminden kareler

  • YE, DUA ET, SEV

Elizabeth Gilbert’in filmle aynı ismi taşıyan ve kendi hayat deneyiminden yola çıkarak yazdığı en çok okunanlar listesindeki kitabından beyaz perdeye uyarlanan "Ye, Dua Et, Sev", acılı bir boşanmanın ardından kendini bulma ümidiyle İtalya, Hindistan ve Bali’yi kapsayan uzun bir gezi turuna çıkan Elizabeth’in öyküsünü anlatıyor. Julia Roberts'ın başrolünde yer aldığı film, tam kaybolmuş hissettiğiniz anda yeniden nasıl ayağa kalkacağınıza dair bir rehber olabilir.

Ye Dua Et Sev

Ye Dua Et Sev

  • ZAMANDA AŞK

Yönetmenliğini ve senaristliğini Richard Curtis'in üstlendiği 2013 yapımı "Zamanda Aşk", birkaç saatliğine yüzünüzü güldürecek bir film. Domhnall Gleeson ve Rachel McAdams'ın başrollerini paylaştığı yapımda 21 yaşına basan Tim Lake, ailesindeki tüm erkeklerin sahip olduğu gizli bir yeteneğinin olduğunu öğrenir. Lake ailesinin tüm erkeklerinin zamanda seyahat etme yeteneği vardır ve Tim de artık bunu kullanabilecektir. Bu yeteneğini hemen kullanmak isteyen Tim, geçmişindeki utanç verici anlara gidip olayları değiştirmeye başlar. Kısa bir süre Londra'ya taşınır ve son derece çekici bir kadın olan Mary'e aşık olur. Tim herkesten gizlediği yeteneğini ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirmesi için kullanmak ister ancak bir süre sonra her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini ve hataların da hayatın gerekli birer parçası olduğunu fark eder.

Zamanda Aşk filminden kareler

Zamanda Aşk filminden kareler

İYİ SEYİRLER!

"Biz neden yapmayalım" diyerek yola çıktı! Yasemin Arslan kadın girişim yolundaki başarısı

İLİŞKİLİ HABER

"Biz neden yapmayalım" diyerek yola çıktı! Yasemin Arslan kadın girişim yolundaki başarısı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0