Fransa bu çocuğu konuşuyor! Annesi terk etti, 7 yaşındaki çocuk 2 yıl tek başına yaşadı

Fransa'nın Angouleme kentinin Nersac köyünde annesiyle yaşayan 7 yaşındaki çocuk annesi tarafından terk edildi. Küçük çocuğun annesi köy sakinlerinin tüm uyarılarına rağmen çocuğuyla ilgilenmeyince çareyi polise başvurmakta buldular. Ortaya çıkan gerçek duyanları şoke etti.

Fransa'nın Batı tarafında bulunan Angouleme kentinin eteklerinde bulunan Nersac köyünde 39 yaşındaki bir anne, 7 yaşındaki çocuğunu erkek arkadaşının yanına taşınmak için terk etti. Çocuğu evde tek başına bırakarak 4 km uzaklıktaki sevgilisinin yanına taşınan anneyi köy sakinleri defalarca kez uyarmasına rağmen sonuç değişmedi. Ortaya çıkan detaylar dehşete düşürdü. 2020-2022 yılları arasında tek başına yaşayan çocuk, komşunun bahçesinden domates çalarak karnını doyurmuş ve geceleri üşümemek için 3 kat yorgana sarılarak uyumuş. Küçük çocuk buna rağmen her gün okula gitmeye devam etmiş.

fransada annesi terk eden çocuk

fransada annesi terk eden çocuk

BÜTÜN FRANSA BU OLAYI KONUŞUYOR! ANNESİ ÇOCUĞUNU KADERİNE TERK ETTİ

İsmini sadece Alexandra olarak açıklayan kadın, reşit olmayan çocuğu terk etmek ve tehlikeye atmaktan 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Çocuğun başka bir kasabada yaşayan babasına ise herhangi bir ceza verilmedi. Koronanın en canlı olduğu dönemde tek başına kalan çocuk, annesinden alınarak devlet korumasına alındı. 7 yaşından 9 yaşına kadar elektrik, ısınma, gıda gibi temel ihtiyaçlardan mahrum kalan çocuk, annesinin bıraktığı konserve gıdalarla besleniyor, onlar yetmeyince de komşunun bahçesinden domates çalıyordu.

Nersac köyü sakinleri, çocuk düzenli olarak okula gittiği ve temiz göründüğü için bir süre bu durumu anlamadıklarını söylerken Kasabanın belediye başkanı Barbara Couturier de tüm zorluklara rağmen her gün okula gitmeyi başardığını ve çok iyi bir öğrenci olduğunu açıkladı.

Komşulardan biri Fransız haber kanalı TF1'e verdiği röportajda çocuğun bahçesinden domates çalmaya başladığında durumu anladıklarını söyleyerek "Annesine onu yalnız bırakmamasını söyledik, o da bize kendi işimize bakmamızı söyledi" şeklinde konuştu.

Anne çocuğunu terk ettiği iddialarını yalanlasa da telefon kayıtları ve coğrafi konum verileri analizi, Alexandra'nın 2 yıl boyunca sadece 12 kez çocuğunu ziyaret ettiğini ortaya çıkardı.

Savcı Anne Medioni, neden evde doğru düzgün eşya olmadığını ve buzdolabının neden boş olduğunu sorduğunda "Bu çocuğun sıcak suyla yıkanmasının imkânı yoktu. Geceleri 3 yorgana sarınarak ısınmaya çalışıyordu ve buna rağmen her gün okula gitmeyi başardı" şeklinde skandal bir açıklama yaptı.

Fransa tek yaşayan çocuk

Fransa tek yaşayan çocuk

Çocuk şu anda devlet koruması altına alındı ve hapis cezası alan annesini görmeyi reddediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi!

Zehra Güneş nerede oynak istediğini açıkladı! Milli voleybolcudan şaşırtan istek

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Güneş nerede oynak istediğini açıkladı! Milli voleybolcudan şaşırtan istek
Yeşilçam'ın kötü adamı Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın kötü adamı Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

şirin baker 3 ay önce

Göçmen ve yabancı çocuklara el koymayı çalışıyor, ailerinden alıyor. kendi çocuklarına sahip çıksın....

Volkan 3 ay önce

Zina neden yasak işte bu yüzden.