Emine Erdoğan Siirtli kadınlarla buluştu! "Tüm Siirtliler ile kopmaz bir gönül bağımız var"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Siirt Vakfı tarafından organize edilen 'Siirtli Kadınlarla Buluşma' programına katıldı. Sosyal medya hesaplarından organizasyonun detaylarına dair paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, bu tarz organizasyonların önemine dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez yer aldığı bir program üzerine gündeme geldi. Yaptığı sosyal medya paylaşımı sırasında Fatih'te bulunan Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde Siirt Vakfı tarafından organize edilen 'Siirtli Kadınlarla Buluşma' faaliyetine katıldığını dile getiren Emine Erdoğan, programın detaylarına ilişkin açıklamada bulundu. 

Emine Erdoğan Siirtli Kadınlarla Buluşma programı

Emine Erdoğan Siirtli Kadınlarla Buluşma programı

"HER FAALİYET AYRI BİR ÖNEM TAŞIYOR"

Paylaşımı sırasında kendisinin de Siirtli olduğunu belirten Emine Erdoğan, bu tarz organizasyonların kültürel zenginliği muhafaza ettiğinden bahsetti.  Emine Erdoğan; "Muhabbetimizi baki tutacak, memleketimiz ve hemşehrilerimizle aramıza köprü olacak her faaliyet, ayrı bir önem taşıyor. Bu bakışla ata toprağım Siirtli hemşehrilerimizle buluşmamıza vesile olan Siirt Vakfı’na teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. 

Emine Erdoğan Siirtli Kadınlarla Buluşma programı

Emine Erdoğan Siirtli Kadınlarla Buluşma programı

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Sözlerine etkinlikte yer almış olmanın kendisine hissettirdiklerini dile getirerek devam eden Emine Erdoğan, program vesilesiyle geleceğe dair iyi temennilerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Siirt’in yerel güzellikleri ile çocukluğumun en güzel hatıraları yeniden canlanırken, eli maharetli, çalışkan Siirtli kadınlarla tanışmaktan mutluluk duydum. Doğduğu topraklardan yükselen, nereye giderse gitsin memleket mirasımızı gururla taşıyan tüm Siirtliler ile kopmaz bir gönül bağımız var. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." diyerek paylaşımını sonlandırdı. 

"KÜRESEL DEĞERLER ÜRETEN BİR ÜLKE"

Siirtli Kadınlarla Buluşma faaliyeti sırasında alınan görüntüleri sosyal medya hesabından ayrı bir paylaşım olarak yapan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Siirt gibi, sayısız değere sahip tüm Anadolu şehirlerimizin yerel mirasına sahip çıktığımız ve gelecek nesillere aktarmayı başardığımız ölçüde, küresel değerler üreten bir ülke olacağımıza gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Emine Erdoğan'ın paylaşımı kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0