Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, evli mi?

Survivor 2024 All Star başlamasıyla birlikte yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Özgür Tetik kimdir, nerelidir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında? İşte Survivor Özgür Tetik'e dair merak edilenler...

Survivor All Star heyecanı başladı. Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran yarışma, bu yılda reytingleriyle diğer yapımlara en güçlü rakiplerden. 2024 Survivor başlar başlamaz yarışmacıların yaşı, mesleği, hayatı merak konusu oldu. Survivor 2023 yarışmasında finale kalan Özgür Tetik, bu yıl All Star'da tekrar yarışıyor. Peki, Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür Tetik nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Özgür Tetik'in hayatı ve biyografisi...

Özgür Tetik

Özgür Tetik

SURVIVOR ÖZGÜR TETİK KİMDİR?

1975 yılında Yalova'da doğan Özgür Tetik, çocuk yaşlarından itibaren sporla, özellikle basketbolla yakından ilgilendi. Sporcu ve kuvvet antrenörü olan Tetik, 2002'den beri triathlon sporuyla ilgileniyor ve olimpik triathlon branşında yarışlara katılıyor. NPTI level3 ve fitness federasyonu level2 antrenörü ve kuvvet antrenörü olarak koşu ve crossfit gibi birçok sporla meşgul.

Özgür Tetik ve eşi Tuğba Tetik

Özgür Tetik ve eşi Tuğba Tetik

Tuğba Tetik ile evli olan Özgür Tetik, 2014 yılında eşiyle birlikte Running Academy'yi kurarak hem kendi akademisinde hem de başka spor aileleriyle birlikte antronörlükler yaptı, birçok eğitim verdi. Özgür Tetik, Technogym Master Trainer ünvanına sahip.

2024 Survivor All Star

2024 Survivor All Star

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0