4 yaşındaki sevimli çırak sosyal medyada gündem oldu! "Konuşmayı burada öğrendi"

Sivas'ta 25 yıldır rot balans işiyle uğraşan Hakan Siren'in 4 yaşındaki oğlu Miraç, sanayideki sevimli halleri ile sosyal medyada gündem oldu. 6 aydır her sabah babasıyla beraber uyanarak sanayide bulunan dükkanlarını açmaya giden Miraç müşterileri yönlendirerek babasına yardımcı oluyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

25 yıldır Sivas 4 Eylül Sanayi Bölgesi'nde rot balans işiyle uğraşan Hakan Siren, 3 çocuğundan en küçüğü olan 4 yaşındaki oğlu Miraç Siren ile yayınlanan görüntüleri üzerine sosyal medyada gündem oldu. Babasının sabahları işe gitmek için uyandığını fark edince evde kalmak istemeyen Miraç, her sabah babasıyla beraber dükkana giderek babası çalışırken babasıyla beraber vakit geçiyor.

KONUŞMAYI SANAYİDE ÖĞRENMİŞ! 

Günlük dükkan içinde babasının ağzından duyduğu kelimelerle konuşmayı öğrenen Miraç, dükkana gelen müşterileri yönlendirerek ayrıca babasının istediği aletleri de getiriyor. Zamanla sanayinin adeta maskotu haline gelen Miraç, aynı zamanda müşterilerin ve esnafın da göz bebeği.

Sivas Miraç Siren

Sivas Miraç Siren

"SABAH GÖTÜRMEDİĞİM ZAMAN AĞLIYOR"

Oğlunun sanayideki sevimli hallerini çekerek sosyal medya hesabından yakınlarıyla paylaşan Hakan Siren, Miraç'ın bu sürece nasıl başladığını dile getirdi. Hakan Siren; "Miraç sabah benimle beraber kalkıp 'baba işe gidelim' diyor. Beraber geliyoruz, burada akşama kadar bana yardım ediyor. Burada konuşmayı öğrendi. Anahtarları istediğimde hepsini tereddüt etmeden getiriyor. Müşterilere de gelir gelmez 'hoş geldin', 'arabanızın neyi var' diyor. Buradan çok memnun. Sabah götürmediğim zaman ağlıyor. Müşteriler de Miraç'tan çok memnun. Müşteriler de fotoğraf çektiriyor ve sanayinin maskotu gibi bir şey oldu. Burada iki kanka gibi takılıyoruz. Günlük stresimi de alıyor." dedi.

Sivas Miraç Siren

Sivas Miraç Siren

"BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

Aracını tamir ettirmek için geldiğinde Miraç tarafından karşılanıyor olmaktan memnun olduğunu söyleyen Yasin Cellat ise "Küçük ustamız gelir gelmez bizi karşılıyor. Ben lastik değişimine düzenli olarak hep buraya geliyorum. Sanayinin maskotu ve bizim için çok değerli." şeklinde konuştu. Miraç'ın o sevimli halleri kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Bir kul 3 ay önce

Maşallah, mükemmel.

MASK 3 ay önce

Aha şimdi çocuk severler ortaya düşer bu çocuk oyun oynamalı tableti olmalı cep telefonu ile oyun oynamalı sanayi çocuğa göre değil diye savcılığa giderler ama çocuğun mutluluğu onları ilgilendirmez