Çin'de akılalmaz dolandırıcılık! Sahte kimlik takındı, 40 kişiye aynı anda vurgun yaptı

Çin'de bir adam zengin bir iş insanı gibi davranarak 40 kişiyi dolandırdı. Toplam 280 bin dolarlık vurgun yapan adam, Çin polisi tarafından tutuklandı.

Çin'de şaşırtan bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Bir adam kendisini zengin bir iş insanı gibi göstererek 40 kadını dolandırdı. Aynı anda 40 kadınla sevgili rolü oynayan adam zengin bir iş insanının kimliğini taklit etti ve kadınları kendisine borç vermelerine ikna etti. 40 kadından toplam 2 milyon yuan (280 bin dolar) vurgun yapan adam, Sichuan polisi tarafından yakalanarak 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ÇİN'DE AKILALMAZ DOLANDIRICILIK OLAYI!

Sahte kimlikle 40 kişiye 40 ayrı yalan söyleyerek 280 bin dolarlık bir meblağ dolandıran adamın bir şirketin patronu gibi davrandığı öğrenildi. Borç aldığı paralarla lüks arabalar kiralamış, özel şoförler tutmuş ve sahte mülk sahipliği sertifikaları hazırlamış. Her detayı ustaca düşünen ve dışarıdan gerçek bir iş adamı görüntüsü oluşturan adam, flört sitelerinden tanıştığı kadınları şirketinde geçici bir nakit sorunu yaşadığına inandırarak borç istemiş. Olayın ortaya çıkmasıyla adamı tutuklayan Çin polisi, dolandırıcılık suçundan 13 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Sihirli Annem Toprak ve Yavuz bir arada! Jennifer Boyner ve Jess Molho paylaşımı gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem Toprak ve Yavuz bir arada! Jennifer Boyner ve Jess Molho paylaşımı gündem oldu
İbrahim Tatlıses seçimlerde kime destek vereceğini açıkladı: Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses seçimlerde kime destek vereceğini açıkladı: Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0