Amerika'da kan donduran olay! Bebeğini beşik yerine fırında uyutmak isteyince olanlar oldu

Amerika'da 26 yaşındaki Mariah Thomas isimli bir kadın, psikolojik sorunları nedeniyle bebeğini uyuması beşik yerine fırına koydu. Annenin ruh sağlığındaki bozukluklar dolayısıyla bu faciaya sebep olduğu belirtildi.

Kan donduran olay ABD'nin Kansan eyaletinde yaşandı. Bir bebeğin nefes almadığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri gördükleri gerçekle şok oldu. Eve ulaştıklarında bebeği ölü halde bulan polis ekipleri, bebeğin cildinde ve kıyafetinde yanıklar olduğunu fark edince olayı inceleme altına aldılar. Ortaya çıkan gerçek kan dondurdu.

Amerika

Amerika

AMERİKALI KADIN BEBEĞİNİ FIRINDA UYUTMAYA KALKTI!

Korkunç olayın faili Mariah Thomas'ın bir arkadaşı Thomas'ın psikolojik sorunları olduğunu ve akıl sağlının bu trajediye sebep olabileceğini dile getirdi. Bebeğini beşik yerine fırına koyduğu ortaya çıkan kadın hakkında adli soruşturma başlatıldı. Daily Mail'in haberine göre olayla ilgili çalışmalar hâlâ devam ediyor. Dosyanın savcısı Jean Peters Baker, "Bu trajedinin içyüzünün korkunç olduğu konusunda hemfikiriz. Kalplerimiz bu değerli hayatın kaybıyla sarsıldı. Ceza adaleti sisteminin, bu korkunç hadiseye uygun şekilde yanıt vereceğine güveniyoruz." şeklinde açıklamada bulundu.

24 yıllık mimar Mehmet Tozlu işini değiştirdi hayatı değişti! Şimdi çuvalla para kazanıyor

İLİŞKİLİ HABER

24 yıllık mimar Mehmet Tozlu işini değiştirdi hayatı değişti! Şimdi çuvalla para kazanıyor
Yangın söndürme tüpleri neden kırmızıdır? İşte nedeni...

İLİŞKİLİ HABER

Yangın söndürme tüpleri neden kırmızıdır? İşte nedeni...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0