İnsanlığı bitirdiler! Katil İsrail'den kaçan çocuklar kümese sığınıyor

Katil İsrail'in Gazze’deki insanlık dışı zulmü tüm dünyanın yüreğini yakarken Refah kentinde yerinden edilen çocuklar, şiddeti yağmur ve soğuktan korunmak için kümeslerde uyumak zorunda kalıyor.

7 Ekim'den bu yana Filistin'de vahşet yaşatan İsrail, binlerce masumu acımasızca katletmeye devam ediyor. Çocuk, kadın, yaşlı demeden ibadethanelere kadar her yeri gözünü kırpmadan hedef alan İsrail zulmünden kaçmaya çalışan Filistinliler, roketlerin hedefi olmamak için evlerinden uzaklaşmak zorunda kalıyor.

Son olarak Gazze’nin güneyindeki Refah kentinden gelen görüntüler ise yürekleri sızlattı. Refah kentindeki aşırı yağışlar nedeniyle yaşadıkları çadırlar sular altında kalan çocuklar yağmur ve soğuktan korunmak için tavuk kümeslerine sığınmak zorunda kaldı. Buradaki çocukların büyük bölümünün, ailesinin İsrail tarafından katledildiği düşünülürken çocukların durumu insanlığı bir kez daha sorgulattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Safiye Soyman'dan dilber akımı! Benden öğreneceksiniz

Damdaki Kemancı'nın yıldızı Chaim Topol'un gizli bir Mossad Ajanı olduğu iddia ediliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Damdaki Kemancı'nın yıldızı Chaim Topol'un gizli bir Mossad Ajanı olduğu iddia ediliyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0