Osmanlı Hanedanı'nın mutlu günü! Berna Sultan Osmanoğlu dünyaevine girdi

Osmanlı Hanedanının 'sultan' unvanını taşıyan hayattaki 14 kadın üyesinden biri olan II. Abdülhamid Han'ın 5. kuşaktan torunu Berna Sultan Osmanoğlu, Yiğit Onur Kaya ile İstanbul Beykoz'da düzenlenen törenle evlendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şehzade kızı olması dolayısıyla Osmanlı Hanedanıının "sultan" unvanını taşıyan hayattaki 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu (25), geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Sosyal Tesisi'nde Yiğit Onur Kaya ile dünyaevine girdi. Oldukça ihtişamlı bir törenle nikah masasına oturan Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi seçtikleri gelinlik ve damatlık ile dikkatleri üzerine topladı. Salona mehter eşliğinde giren ünlü çiftin o mutlu anları sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

 Berna Sultan Osmanoğlu düğün girişi

Berna Sultan Osmanoğlu düğün girişi

Düğün törenine Hafız Mehmet Bilir'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Daha sonra mehter takımının marşlar çaldığı düğünde saz heyeti tasavvuf musikisinden örnekler sundu.

 

ÇİFTİN NİKAH DEFTERİNİ İLBER ORTAYLI VERDİ!

Çiftin yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen törende iş ve sanat dünyasından değerli isimler de yer aldı. Çiftin nikah defterini ise Türkiye'nin en ünlü profesörlerinden olan Prof. Dr. İlber Ortaylı verdi. İlber Ortaylı'nın nikah defterini takdim ederken yaptığı anlam dolu konuşma sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, İlber Ortaylı'nın o konuşması...

Sinan Özen'in ikizleri 4 yaşına bastı! Ünlü şarkıcı ilk kez eşi ve ikizlerini paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Özen'in ikizleri 4 yaşına bastı! Ünlü şarkıcı ilk kez eşi ve ikizlerini paylaştı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 9

misafir 2 ay önce

Güzel olmuş ama keşke gelinlik de damatlığa uygun olsaydı

Ümit61 2 ay önce

Allah kıyamete kadar ve hatta hesap gününde bile Onlara çok yardım etsin. Şan verdiler türklüğe ve müslümanlığa asırlarca. Sarayda oturuyolar diye zevkisefada sanıldılar ama her dönem ayrı zorluk ayrı acı ve mücadele verdiler. Allah Osmanlı ailesinden razı olsun

Atakan 2 ay önce

Hay maşaallah

Toplam 2 beğeni

Vatandas 2 ay önce

Asirlarla Dini islama Hizmet etmis,ilahikelimatullahi yaymaya calismis bir Osmanli ailesinden biz Türk Halki olarak Memnunuz,Allahta Onlardan memnun olsun insallah.Vesselam gerisi fasafiso.

Toplam 12 beğeni

Harun 2 ay önce

Allah mutlu mesut etsin. Padişah torunu da boynuna para taktırmasaymış keşke :)

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun