Survivor'da tansiyon düşmüyor! Pınar, Sema'yı çileden çıkarttı: "Lohusa kadın gibisin"

Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star 2024'de yarışmacılar arasında yine bir kriz yaşandı. Gerilimin eksik olmadığı yarışmada şimdi de Seda ve Sema, Pınar ile kavga yaşadı. Pınar'ın Sema'ya karşı yaptığı benzetme Seda ve Sema kardeşleri adeta çileden çıkarttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni sezonuyla büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor, All Star 2024 sezonuyla ekranlara iddialı bir giriş yaptı. Yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam eden yarışmada tansiyon ise bir an olsun eksik olmuyor. Rekabet arttıkça, gerilimin de artış gösterdiği yarışma programında yine gündem olan bir kavga yaşandı. Gergin tavırları ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı Pınar ilk olarak Sema ile tartışma yaşadı. Sema'nın ikiz kardeşi Seda'nın da olaya dahil olmasıyla daha da ateşlenen tartışma gittikçe büyüdü.

 Survivor All Star 2024

Survivor All Star 2024

"LOHUSA KADIN GİBİSİN"

Dokunulmazlık oyunu sırasında yapılan seçmeye katılan Sema'ya, yarışmaya sonradan katıldığını söyleyerek tepki gösteren Pınar "Teyze, kafana bir tane şuraya fiyonk bağlayalım, lohusa yatağından çıkmış gelmişsin" diyerek benzetmede bulundu. Pınar'ın bu benzetmesine karşılık "Sana ne Pınar, beni bilen biliyor" diyerek cevap veren Sema adeta çileden çıktı. İkili arasında çıkan tartışma sırasında gözyaşlarını tutamayan Sema sinirden ağladı.

O SÖZLER ÇİLEDEN ÇIKARTTI!

İkizinin ağladığını gören mavi takım yarışmacısı Seda ise kendini tutamadı ve tartışmaya dahil oldu. Seda'nın dahil olmasıyla iyice ateşlenen tartışma adeta kavgaya dönüştü ve diğer yarışmacılar Seda'yı tutmakta zorlandı.

Survivor Seda

Survivor Seda

Sercan'ın müdahale etmesiyle uzaklaştırılmaya çalışan Seda, ikiz kardeşi Sema'ya söylenen sözler karşısında iyice sinirlendi ve "Kardeşimle böyle konuşamaz" diye bağırarak "Ben ona göstereceğim. Bakalım nasıl yarışmacıymış çıksın benim karşıma göstersin. O senin 20 günde roket gibi olacağını bildiği için seçme yapmanı istemiyor. Ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğim" dedi.

Survivor Sema ve Pınar

Survivor Sema ve Pınar

Batmanlı öğretmen Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Batmanlı öğretmen Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

zübük 2 ay önce

Pınar çok ukelaa ve çok itici. boyu küçük dili büyük kadın.

Vatandas 2 ay önce

Bunlari Gazzeye gönderin. Hepsi birbirinden rezil. Daha gercek dünya ile tanismamis bunlar.