Bassem Youssef'den İsrail yancısı TikTok'a zehir zemberek sözler: Korunuyor musunuz?!

Dünyada Filistin haklarının en önemli sözcülerinden biri haline gelen Mısırlı komedyen Bassem Youssef, son yaptığı paylaşımla TikTok'u ikiyüzlülükle suçladı. Gazze hakkındaki paylaşımlarının kısıtlandığına işaret eden Youssef, "İsrail artık TikTok tarafından korunuyor mu?" diyerek ateş püskürdü.

Mısırlı kalp cerrahı ve komedyen Bassem Youssef, katil İsrail'in Gazze'de yaşattığı vahşete ilk günden beri sesini yükselten ünlü isimlerden biri olarak dünyanın dört bir yanından takdir topluyor.

İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın Talk TV'de yayınlanan "Sansürsüz" isimli programındaki konuşmalarıyla tüm dünyaya adeta ders veren Youssef, Gazze'de yaşanan dramın Batı medyası tarafından göz ardı edildiğinin altını çizmişti.

TİKTOK'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Yapılan baskılara rağmen dik duruşundan vazgeçmeyen yıldız isim, sosyal medya hesaplarından da kısıtlamalarla karşı karşıya kalıyor. Daha önce "Facebook son iki gündür paylaşımlarımı ve erişimimi kısıtlıyor." diyerek isyan eden Youssef, yapay zeka ChatGPT'nin dahi ikiyüzlülük yaptığını ifade etmişti. "'İsrailliler özgür olmayı hak ediyor mu?' diye sorunca bana ne dedi biliyor musunuz? Evet, İsrailliler de diğer insanlar gibi bunu hak ediyor. Sonra aynı soruyu Filistinliler için de sorunca bana ne dedi biliyor musunuz? Bu, karmaşık ve hassas bir konu..." sözleriyle çok konuşulan Youssef, son olarak TikTok'u yerden yere vurdu.

"İSRAİL ARTIK TİKTOK TARAFINDAN KORUNUYOR MU?"

İsrail'in yalanlarını ifşa eden bir videosunun TikTok tarafından silindiğini dile getiren Youssef, kendisine yapılan kısıtlamayı "TikTok, İsrail propaganda makinesinin yalanlarını ifşa eden videomu, "korunan niteliklere dayalı saldırı ve hakaret" maddesini öne sürerek kaldırdı. İsrail artık TikTok tarafından korunuyor mu? Bugün paylaştığım videoyu profilimde görebilirsiniz. Hiçbir hakaret yok." sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Moskova'da Burak Özçivit'i görmenin bedeli olay oldu! Biletin fiyatı...

Seyahat tutkunlarının ilk tercihi İstanbul! İstanbul’a gelen turist sayısı son 10 yılda arttı

İLİŞKİLİ HABER

Seyahat tutkunlarının ilk tercihi İstanbul! İstanbul’a gelen turist sayısı son 10 yılda arttı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

muhakkik 2 ay önce

Hata muslumanlarin abuksubuk ielwrle ugrasip iletisim dunyasina hakim olamayislarindan kaynaklaniyor.Kendi dunyamiza uygun portal neden yok???

Eyüboğlu 2 ay önce

Evet! İsrail bütün sosyal medya platformları tarafından korunuyor maalesef! Çünkü hepsinin arkasında ya siyonist yahudiler ya da evangelist hristiyanlar var. Her ikisi de aynı amaca hizmet eder.