Zeynep Mayruk kim, kaç yaşında? Tolga Sarıtaş'ın nişanlısı Zeynep Mayruk'un mesleği nedir?

Dün akşam sade bir törenle oyuncu Tolga Sarıtaş ile nişanlanan Zeynep Mayruk merak edilen isimler arasına girdi. Arama motorlarında hızlı bir şekilde aratılan Zeynep Mayruk'un nereli, kaç yaşında olduğu aratıldı. İşte Zeynep Mayruk kim, kaç yaşında? sorularının yanıtı...

Aslen Sivaslı olan ve  "Bahtı Kara" , "Kimse Bilmez" , "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ,Muhteşem Yüzyıl" ve "Söz" gibi dizilerle adını duyurmayı başaran Tolga Sarıtaş dün akşam evliliğe ilk adımı attı. Nişanlısı ile fotoğraflarını paylaşan Tolga Sarıtaş'ın nişanlısı hızlı bir şekilde merak edilmeye başlandı. İşte Zeynep Mayruk hakkında detaylı bilgiler

ZEYNEP MAYRUK KİM?

Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir’de doğdu. İlk moda dersini Saint Charles Lisesi’nde, Chicago’ da aldı. 2006 yılında Saint Charles Lisesi’ nden mezun olduktan sonra Türkiye’ ye geri döndü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim hayatına devam etti. 2012 yılında bu bölümden mezun oldu.

2012 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi’ nden mezun olduktan sonra akademik hayatına Londra Central Saint Martins’ de devam etti ve burada 6 farklı sertifika programını bitirdi. 2013 yılında ise kendi adı altında markasını oluşturdu.

 Tolga Sarıtaş tasarımcı Zeynep Mayruk'la nişanlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Sarıtaş tasarımcı Zeynep Mayruk'la nişanlandı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0