Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Taş Kağıt Makas 8. bölüm fragmanı

Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. Dizinin yayınlanacak olan 8’inci bölümünden bir tanıtım filmi yayınlandı

MF Yapım imzalı dizi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamları yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanacak olan 8’inci bölümünden bir tanıtım filmi yayınlandı. Düştüğü tuzaktan kurtulma mücadelesi veren Umut’un olağanüstü hafızası ve Alev’in de desteğiyle bir çıkış yolu aradığı tanıtımda Harun Yakar ve Kadri Palaz cephesinde de işlerin karıştığı görüldü.

Fecir’in her geçen gün artan öfkesinin kime ne şekilde zarar vereceği ise dizinin yeni bölümünde belli olacak .

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arrıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinde gecekondu mahallesinde yaşayan Umut'un, düzenin gerçek sahiplerine karşı babası Rıza'nın (Bülent Seyran) suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşıyla ekrana geldi.

Kül Masalı dizisinin 9. bölüm fragmanı yayımlandı! Kül Masalı 8. bölüm özeti hakkında bilgi

İLİŞKİLİ HABER

Kül Masalı dizisinin 9. bölüm fragmanı yayımlandı! Kül Masalı 8. bölüm özeti hakkında bilgi
Metin Akpınar ve Suphiye Orancı'nın kızlarına bakan Adile Şener'den skandal iddialar!

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar ve Suphiye Orancı'nın kızlarına bakan Adile Şener'den skandal iddialar!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0