Başakşehir'de Murat Kurum rüzgarı! Sinan Akçıl'la sahnede bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tanıtım ve Eğitim Fuarı’nda çok özel açıklamalarda bulundu. Vatandaşın dileklerini, hayallerini ve umutlarını yeşerten Kurum'un ünlü sanatçı Sinan Akçıl'la sahneye çıkması ise yoğun ilgi gördü. Kurum'a övgüler yağdıran Akçıl, "Geceleri daha rahat uyumak için oyumu ben Murat Kurum'a vereceğim." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Belediyesi tarafından 9'uncusu gerçekleştirilen "Tanıtım ve Eğitim Fuarı"nda vatandaşlarla bir araya geldi.

"SİZLERİN DAHA İYİ YAŞAMASI İÇİN MÜCADELE ETMİŞ BİR AĞABEYİNİZİM"

Başakşehir'de 5 yıl yaşadığını, çocuklarının orada okula gittiğini söyleyerek sözlerine başlayan Kurum, "Ben burada 5 yıl yaşadım. Çocuklarım burada okudu ve her sokağında, her kaldırımında emeğim var. Sizlerin daha iyi yaşaması için mücadele etmiş bir ağabeyinizim. Geleceğiniz adına Başakşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu organizasyonda olabiliyorsak bu çalışmalarımızın, emeklerimizin sayesinde. Biz güzel bir Başakşehir hayal ettik. Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında başlattığı Başak Konutları ile Başakşehir büyüdü ve bugün İstanbul’un marka ilçelerinden biri haline geldi. Kayaşehir'i inşa ederken istedik ki burada bir meydan olsun. Bu meydan da hemşehrilerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız vakit geçirsinler." dedi.

"YALNIZCA BAŞAKŞEHİR'DEKİ KONUTLAR MEVCUT İBB'NİN 5 YILDA YAPTIKLARINDAN KATBEKAT DAHA FAZLA"

Deprem korkusuna ve ulaşım çilesine işaret ederek vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Kurum, "Sizlerin deprem korkunuzu giderirken ulaşım çilesini de bitirecek adımları atacağız. Her alanda bizi göreceksiniz. Buradaki konutların her birinde emeğim var. Temelinden çatısına buraları projelendirdik ve parlayan Başakşehir'in ilk adımlarını burada attık. Sadece Başakşehir’de yaptığımız konutlar, mevcut İBB'nin 5 yıl da yaptığı konutların kat ve kat fazlası. Başakşehir'e, Kayaşehir'e gelsinler ve muhteşem tabloyu görsünler." değerlendirmesinde bulundu. 

"HEDEFİMİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE"

7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Kurum, özellikle umut dolu gençleri de unutmadı. Gençlerle birlikte 'Büyük ve Güçlü Türkiye'yi hedeflediklerini belirten Kurum, "Gençlerimiz geleceğimizin teminatı olduğu kadar bugünün de karar vericileri, bizim yol arkadaşlarımız. Hedefimiz sizlere çok daha güzel bir gelecek sunabilmek ve bu geleceği sizlerle birlikte inşa edebilmek. Bunun mücadelesini veriyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Her alanda kendine yeten, kendini yetiştiren bir gençliğimiz olsun istiyoruz. Hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye. Gençliğin emin adımlarla yürüdüğü, her alanda kendine yeten Türkiye hedefiyle çalıştığımız bir İstanbul’umuz, bir Başakşehir'imiz olsun istiyoruz. Mahallenizde yürüyerek gittiğiniz, orada ders çalışabildiğiniz kütüphanelerin olduğu, ilk işini kuranlara İBB'nin destek olduğu, üniversiteye giden her gencimize 10 bin TL bursumuzun verildiği ve aslında sizlerle oluşturacağımız gençlik meclisimizle birlikte bu kararları alacağız. Bu kararları hep birlikte hayata geçireceğiz. İstiyoruz ki Başakşehir Türkiye Yüzyılı'nın parlayan ilçesi olsun." şeklinde konuştu.

"BEN OYUMU MURAT KURUM'A VERECEĞİM!"

Gençlere sürpriz yapmayı da ihmal etmeyen Kurum, ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ı sahneye davet etti. Birbirinden hit parçalarını Başakşehirliler için seslendiren Akçıl, sahnede adeta müzikal bir şölene imza attı. "Şimdi size çok güzel bir sürprizimiz var. Bir şarkı yaptım Murat Kurum için. Ve bu şarkı ilk kez Başakşehir'de yayınlanacak." sözleriyle müjdeli haberi de ilk kez duyuran ünlü sanatçı, şöyle konuştu:

"Bir İstanbullu olarak geceleri daha rahat uyumak için oyumu ben Murat Kurum'a vereceğim. Bütün sorunların üstesinden geleceğine eminim. Şehri emin lafı buradan geliyor zaten. O yüzden Sadece İstanbul. 3 Mart Pazar günü Murat Kurum'un da katılımıyla muhteşem bir konser var. Sinan Akçıl, Sefo, Demet Akalın, Kolpa, Hande Ünsal’ın da katılacağı konsere herkesi bekliyorum." 

"GENÇLİĞİMİZİ ASLA VE ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Vatandaşlara unutulmaz bir konser fırsatı sunan ve dileklerini, arzularını dikkatle dinleyen Kurum, bunun tek seferlik değil her zaman olacağına dikkat çekerek "Bir taraftan konserlere gidip dinleyeceğiz. Bir taraftan gençlik merkezleriyle birlikte geleceğe daha güvenle bakacağız. Bir taraftan kendiniz, belki farklı meslek dalını bugün burada seçeceksiniz, üniversiteye gideceksiniz. Kimya mühendisi, inşaat mühendisi, mimar, doktor olacaksınız. Ama bir taraftan da yazılımı öğrenmek istiyorsunuz. Farklı bir yabancı dil öğrenmek istiyorsunuz. Bu eğitimlerin hepsini size verecek akademileri kuracağız. Bu çok önemli. Çünkü istiyoruz ki gençlerimiz çok farklı alanlarda yetişsin. Biz bunları yaparken üniversitede okuyan gençliğimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı! "Aşkımız eser olur"

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı! "Aşkımız eser olur"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0