Murat Kurum oy kullandı: İnşallah bayramı erkenden kutlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, oyunu eşi ve oğluyla birlikte İstanbul Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda kullandı. Oyunu kullandıktan sonra okul önünde açıklamalarda bulunan Kurum, "31 Martta güneş doğacak. İnşallah bugün erken bir bayramı da tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız." dedi.

Yerel seçimler için oy kullanma heyecanı tüm hızıyla devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum da Kağıthane'deki İMECE İlkokulu'nda oyunu kullandı. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Kurum, 1166 no'lu sandıkta oyunu verdi. Kurum'a eşi Şengül Kurum, oğlu ve küçük kızı eşlik ederken oğlu Mehmet Kurum da ilk oyunu kullandı.

Okul bahçesinden oy kullanmak için sınıfa girene kadar vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektiren Kurum, aynı şekilde oy kullandıktan sonra yine kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

MURAT KURUM'DAN AÇIKLAMA

3 aydır projelerini, hayallerini İstanbullularla paylaştıklarını dile getiren, kendisini bir kardeşleri, evlatları gibi ağırladıkları için vatandaşlara teşekkür eden Kurum, "Bugün İstanbul'da İstanbul'un geleceği, çocuklarımızın geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması, hem trafiğin çilesinin bitirilmesi, hem de İstanbul'da yaşayan her bir vatandaşımızın huzur ve güvenle yaşayabileceği adımı inşallah sandıkta hep birlikte atmış olacağız." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLARIN SANDIKLARINA SAHİP ÇIKMALARINI İSTİYORUM"

Seçmenlere seslenen Kurum, "Ben buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. Gitsinler oylarını kullanıp kullandıkları oylara, sandıklara sahip çıksınlar. Saat 17.00'de oy verme işlemi bitecek, 17.00'den önce bütün vatandaşlarımız oylarını kullansınlar" şeklinde konuştu.

"31 Mart gelecek yüzler gülecek, 31 Mart'ta güneş doğacak." sözlerini hatırlatan Kurum, "İnşallah bugün erken bir bayramı da tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız. Önce il binamızda ardından da Saraçhane'de bu coşkuyu tüm İstanbullu hemşerilerimizle paylaşacağız" diyerek sözlerini sürdürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü sanatçı Candan Erçetin sandık kurulu üyesi olarak görev yapıyor!

Ülkemizden yerel seçim manzaraları!

İLİŞKİLİ HABER

Ülkemizden yerel seçim manzaraları!
CHP seçmeninden skandal biralı oy pusulası paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

CHP seçmeninden skandal biralı oy pusulası paylaşımı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0