Survivor'da duygulandıran veda! Sakatlanan Yağmur ve Gizem diskalifiye edildi

TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan yarışma programı Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında duygusal anlar yaşandı. Sakatlandıkları için yarışmaya veda etmek zorunda kalan Yağmur Banda ve Gizem Memiç'in vedası adada duygusal anlar yaşattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Issız bir adada hayatta kalma ve birincilik mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamını ekranlara getiren sevilen yarışma programı Survivor, All Star 2024 sezonuyla TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. All Star'ın yayınlanan son bölüm fragmanında ise duygusal anlar yaşandı. Kırmızı takımda; Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Bozok Goren, Özgür Tetik, Mustafa Kemal Kurt, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Sema Aydemir'in Mavi takımda ise; Seda Ocak, Berna Canbeldek, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Batuhan Karacakaya'nın yer aldığı yarışma programına veda etmek zorunda olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç'in vedası ile adada duygusal anlar yaşandı.

SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor'da korkunç kaza! Nagihan ölümle burun buruna geldiği anları anlattı

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ADAYA VEDA ETTİLER!

Sağlık durumları sebebiyle adaya veda eden Gizem ve Yağmur'un sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, Gizem Memiç'in peş peşe 2 ameliyat olduğu için yarışmaya devam edemeyeceğini söylerken, parkurda düşen Yağmur'un da Survivor'a dönemeyeceğini "Ne yazık ki Yağmur, Survivor'a devam edemeyecek. Ayağı alçıya alındı" sözleriyle açıkladı. Takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya gelen yarışmacılar, gözyaşları içinde adaya ve arkadaşlarına veda etti.

İlker Ayrık, İlker Kaleli ve İlker Aksum yıllar sonra bir araya geldi! "İlkerler Tutulması"

İLİŞKİLİ HABER

İlker Ayrık, İlker Kaleli ve İlker Aksum yıllar sonra bir araya geldi! "İlkerler Tutulması"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0