Google ücretli mi olacak? Şirket mühendisleri kararını verdi

Bugüne dek tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veren Google, hakkında şaşırtan bir iddia sosyal medyada çok konuşuldu. İddialara göre şirket mühendisleri, Google'ın paralı hale getirilmesini sağlayacak teknik altyapıyı hazırladı.

Dünyada 1 milyarı aşkın kişinin kullandığı "Google", neredeyse her konuda merak ettiğimiz tüm detaylara ücretsiz bir şekilde ulaşmamıza olanak tanıyor. Daha önce bireysel kullanıcı bazında hiçbir hizmet için ücret talep etmeyen şirket hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Google

Google

GOOGLE ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Yapay zeka tarafından oluşturulan premium içeriği için ücret alacağı iddia edilen şirketin gerekli teknik alt yapıyı hazırladığı ancak üst yöneticilerin henüz onay vermediği öne sürüldü. Google, bazı ürünlerini paralı hale getirme kararı alırsa bu şirket tarihinde bir ilk olacak.

Google

Google

Ermenistan’ın Eurovision şarkısı "Süt Kardeşler" film müziğiyle benzetilince ortalık karıştı

İLİŞKİLİ HABER

Ermenistan’ın Eurovision şarkısı "Süt Kardeşler" film müziğiyle benzetilince ortalık karıştı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0