Tıp dünyası şokta! Kırgızistanlı çocuğun beyninden çıkan şaşırttı

Kırgızistan'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hastaneye başvuran 8 yaşındaki kız çocuğunun beyninden bir tutam saç çıktı.

Kırgızistan'da hastanede akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Başkent Bişkek'teki Ulusal Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi'ne başvuran 8 yaşındaki kız çocuğunun beyninde bir kitle tespit edildi.

BEYNİNDEN ÇIKAN ŞAŞIRTTI

Yapılan tetkiklerin ardından ameliyata alınan kızın beyninden bir tutam saç çıkarıldığı belirtildi.

Kırgızistan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ameliyatın başarılı geçtiği aktarılırken, kızın beynindeki saçın 8 yıl boyunca içeriye doğru uzadığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, bu hastalığın rahimdeki gelişim bozukluğundan kaynaklanabileceği ifade edildi. 

Bakan Göktaş: Çocukları dijital ortamlardaki risklerden koruyoruz

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Göktaş: Çocukları dijital ortamlardaki risklerden koruyoruz

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0