Bozdağ Film Platoları'nda görsel, müzikal ve lezzet şöleni iç içe!

Reyting rekortmeni yapımlar "Kuruluş Osman", "Diriliş Ertuğrul" ve "Destan"gibi yapımların çekimlerinin gerçekleştiği, Beykoz Riva’da bulunan Bozdağ Film Platoları ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bayram boyunca yoğun ilgi gören Bozdağ Film Platoları misafirlerini adeta tarihe yolculuğa çıkardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünyanın dört bir yanında geniş hayran kitlesine ulaşan "Kuruluş Osman" ve "Diriliş Ertuğrul" gibi başarılı yapımların çekimlerinin gerçekleştiği Bozdağ Film Platoları, gerçekçi ve göz alıcı dekorlarıyla yoğun ilgi görüyor. 

Bozdağ Film Platoları

Bozdağ Film Platoları

Beykoz Riva'da bulunan plato, ziyaretçilerine dizilerdeki sevilen karakterlerin kostüm ve aksesuarları ile dönemin havasını tam olarak hissetmesine olanak tanıyor. 

Öte yandan demir dövmeden cam sanatına, dokuma atölyesinden okçuluğa kadar birçok deneyimi altın tepside sunan plato, ziyaretçilerini Türk dünyasının kültürünü yansıtan ünlü temsilcilerle buluşturmaya da devam ediyor.

TÜRK MÜZİĞİNİN DÜNYACA ÜNLÜ TEMSİLCİLERİNDEN UNUTULMAZ ŞOV

Ramazan Bayramı'nda da sayısız etkinlikle ziyaretçilerine görsel ve müzikal bir şölen sunan platoda son zamanlarda dünyada adından sıkça söz ettiren Türk müziğinin önemli temsilcisi Er Turan, sahne aldı. Yüzlerce seyirciyle buluşan Er Turan bilinen eserlerinin yanı sıra sahnede ilk kez Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın jenerik müziğini seslendirdi.

Bayramın 3. günü sahneye çıkan Dombra'nın üstadı Arslanbek Sultanbekov ve orkestrası ise dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. 

KURULUŞ OSMAN'IN YILDIZLARI HAYRANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ayrıca bayramın ikinci gününde Kuruluş Osman'ın başarılı oyuncuları Çağrı Şensoy ve Beğüm Çağla Taşkın platoya gelen ziyaretçilerle söyleşide bir araya geldiler. Merak edilen soruları yanıtlayan oyuncular sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Bayramın 3. günü ise Kuruluş Osman dizisinin Bala Hatun'u başarılı oyuncu Özge Törer sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi eşliğinde gerçekleşen söyleşide hayranları ünlü oyuncuya merak ettikleri soruları yönelttiler. Etkinlik sonrası misafirlerle fotoğraf çektiren Törer alkışlar eşliğinde uğurlandı.

LEZZET ŞÖLENİ DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Eşsiz sunumlarının yanı sıra misafirlerine Türk kültürünün en önemli yemeklerini hikayesiyle sunan Söğüt 1299 Restaurant, ziyaretçilerini unutamayacakları bir lezzet yolculuğuna çıkardı. Aynı zamanda platonun çeşitli yerlerinde bulunan birbirinden leziz sokak lezzetleri ise ziyaretçilerin yoğun ilgilisini çekti.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0