Karaman'da 23 Nisan'lı 'Dilan Polat' gösteriye soruşturma başlatıldı

23 Nisan gösterimi bütün coşkuyla okullarda kutlanırken Karaman'da 23 Nisan'lı 'Dilan Polat' gösteriye soruşturma başlatıldı. Bakanlık, gösteriye ilişkin müfettiş görevlendirerek, okul yönetimi ve gösteriden sorumlu öğretmenler hakkında idari soruşturma başlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir okulda çekilen kutlama sosyal medyada büyük tepki çekti. Çekilen videoda ufak çocuklardan biri Dilan Polat olup "Enerci" şarkısıyla dans etti, o ara iki polis kılığına giren arkadaşları ise Dilan Polat rolündeki öğrencinin kollarından tutarak gözaltına aldığı videoda gösterildi.

Sarıveliler ilçesindeki Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Görüntülerin ardından olaya yönelik Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından soruşturma başlatıldı. Olayla ilişkili herkesin denetim altına alındığı gerekli incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0