Müge Anlı 15 yaşındaki Kaan'ı arıyor: Saçlarından bıyık yaptı! Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Her gün farklı ve birbirinden ilginç olayların yaşandığı Müge Anlı'da yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programında birbirinden ilginç olayların olduğu Müge Anlı, şimdi de ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçan ve saçlarını kesip kendisine bıyık yapan 15 yaşındaki Kaan'ı arıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında yine ilginç bir olay yaşandı. 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ın bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyen acılı aile, soluğu programda aldı. 15 yaşındaki Kaan'ı bulmak için yoğun bir çalışma gerçekleştiren Müge Anlı ve ekibi, Kaan'ın son olarak Beşiktaş ve Şişli bölgesinde görüntülendiğini ortaya çıkardı. 15 yaşındaki çocuğun saçlarından kestiği tutam ile kendisine sahte bir bıyık yaptığı ve sevgilisi sandığı ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı öğrenildi.

SAÇINDAN KESİP BIYIK YAPTI! ÜNLÜ OYUNCUYU ARADI

Ünlü olma ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı bulma hayali ile Bursa'dan İstanbul'a yola çıkan ve sonrasında kaybolan oğulları Kaan'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvuran aile öğrendikleri karşısında adeta şoke oldu. Arabesk müziğe olan tutkusu ile bilinen Kaan'ın kendini büyük göstermek ve Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarından bir tutam keserek kendisine bıyık yaptığı da ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Kaan Çam

Müge Anlı ile Tatlı Sert Kaan Çam

"FARAH ZEYNEP SEVGİLİM"

Stüdyoda gerçekleşen telefon görüşmesinde bir görgü tanığı; Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş'ta bir bankta otururken gördüğünü, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın kendisinin kız arkadaşı olduğunu ve yoldan geçenlere nerede oturduğunu sorduğu öğrenildi. 15 yaşındaki Kaan'ın elinde ünlü oyuncuya ait bir fotoğrafın bulunmadığı, insanlara internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek kız arkadaşı olduğunu söylediği belirtildi.

Müge Anlı Farah Zeynep Abdullah

Müge Anlı Farah Zeynep Abdullah

 Seda Bakan'dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan'dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0