38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur'un hayatı film olacak

Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan Kumral Bodur'un hayatı film oluyor. Yapımcıların kendisini aradığını dile getiren Kumral Bodur, “Trajikomik bir film hikayesi için hayatımın bir film senaryosuna ilham kaynağı olmuş. Ben de olumlu yaklaştım." dedi.

Nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan 52 yaşındaki Kumral Bodur'un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. 

Kumral Bodur

Kumral Bodur

Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan Bodur'un ilginç yaşam öyküsü, duyanları hayrete düşürüyor. 1972'de nüfus dairesinde yapılan hata sonucu kendisine pembe kimlik verilen Bodur'a yapılan bu hatanın düzeltilmesi tam 38 yıl aldı. Bu süre içerisinde evlenip çocuk sahibi olan mağdur adam, ne resmi evlilik yapabildi ne de çocuklarını nüfusuna yazdırabildi.

15 HAKİM, 19 SAVCI DEĞİŞMİŞ, KİMLİĞİ DEĞİŞMEMİŞTİ

Çocuklarını kardeşlerinin nüfusuna yazdıran Kumral Bodur, aynı zamanda sigortalı bir işe girip çalışamadı ve askerlik görevini de yerine getiremedi. 15 hakim, 19 savcının değiştiği hukuk mücadelesinde talihsiz adamın hasreti 38 yıl sonra bitti ve 2010'da gerçek kimliğine kavuştu. 

"HAYATIM BİR FİLM SENARYOSUNA İLHAM KAYNAĞI OLDU"

Adeta film gibi bir hayata sahip olan Bodur'un yaşam öyküsünden etkilenen film yapımcılarının kendisini aradığını ifade eden talihsiz adam, "Trajikomik bir film hikayesi için hayatımın bir film senaryosuna ilham kaynağı olmuş. Bununla ilgili filmin yönetmenliğini yapacak olan Abbas Karatekin ve Yapımcısı Ulaş Karadeniz beni aradılar ve projelerinden bahsettiler. Ben de olumlu yaklaştım. Önümüzdeki günlerde Giresun’a gelip senaryo yazımı için detaylı görüşmeler yapacağız." diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Antalya'da akıllara durgunluk veren düğün! İki eşeği evlendirip balayına gönderdiler

Kan donduran iddia: Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage annesini dövdü

İLİŞKİLİ HABER

Kan donduran iddia: Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage annesini dövdü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

hayati 1 hafta önce

shoren stone unutulmuş bir film yıldızıyım diyor .ki unutulmuş değil .ayrıca hastayım diyor . demekki problem var .

yorumcu 1 hafta önce

isim kumral olunca nüfus memuru da kız bebek zannedip pembe kimlik vermiş. sonrasında yaşar ne yaşar ne yaşamaz filmi olmuş:)

Toplam 1 beğeni