İsrail destekçisi Amerikalı komedyen sahnedeyken protesto edildi!

İsrail'in Filistinliler üzerinde uyguladığı soykırım ve her türlü hukuksuzluk tüm dünya genelinde protesto edilmeye devam ediyor. Amerika'da Duke Üniversitesi öğrencileri, mezuniyet törenine konuk olarak katılan İsrail destekçisi komedyen Jerry Seinfeld'in konuşmasını sloganlarla ve Filistin bayraklarıyla kesti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ABD'deki Duke Üniversitesi mezuniyet törenine komedyen Jerry Seinfeld konuk olarak davet edildi. Komedyenin İsrail destekçisi olması sebebiyle bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. Seinfeld'in konuşması başlayınca bir kısım öğrenci alanı terk etti, kimisi sloganlarla sözünü kesti ve bir grup da Filistin bayrakları açtı.

ABD'DE İSRAİL DESTEKÇİSİ KOMEDYEN PROTESTO EDİLDİ

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde yer alan Duke Üniversitesi'nin mezuniyet törenine İsrail protestosu damgasını vurdu. Konuk konuşmacı olarak katılan komedyen Jerry Seinfeld, İsrail’e verdiği destek nedeniyle öğrencilerin tepkisiyle karşılaştı. Komedyenin konuşması başlayınca bazı öğrenciler, "Filistin'e özgürlük" sloganı atarak tören alanını terk etti.

Bazı öğrenciler ise tören alanını terk ederken Filistin bayrağı açtı.
Törenin yapıldığı futbol sahasında tribünlerde bulunan bazı kişiler de töreni terk etti.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld

Yanı sıra, başka bir grup katılımcı Seinfeld’a destek vererek tezahürat yaptı. Ünlü komedyen protestoya rağmen konuşmasını tamamladı.

Kuruluş Osman’ın Temirboğa’sı Tezhan Tezcan ünlü sanatçının oğlu çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman’ın Temirboğa’sı Tezhan Tezcan ünlü sanatçının oğlu çıktı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Komedyen 2 ay önce

Bundan anca soytarı olur siyonist artığı

E.D 2 ay önce

Gercekler hicbir zaman yenilmez ögrenciler aptal degiller er gec adalet yerini bulacaktir bundan kimsenin suphesi olmasin kadinlar cocuklar öluyor Insanlik onuru bitiyor yaziklar olsun Bir babayit cikamiyorki durdiyebilsin