Masum coğrafyaların sesi olan şarkıcı Murat Kekilli Vefa Ödülleri'ne layık görüldü!

Yardımsever kişiliği ve başarılı müzik kariyeriyle büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı Murat Kekilli, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası İyilik Ödülleri Töreni'nde Yurt İçi Vefa Ödülleri'ne layık görüldü. Başkan Erdoğan'ın elinden ödülünü alan Kekilli'ye hayranlarından çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) düzenlediği, "7. Uluslararası İyilik Ödülleri", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende Başkan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. "Ne mutlu, kalplerinde hiçbir ayrım yapmadan mazlum ve muhtaçlara yer açabilenlere diyorum. Ne mutlu, karşılığını sadece Allah'tan bekleyerek infak edenlere diyorum. Mevla bizleri de kardeşlik görevlerini yerine getirenlerden eylesin diye dua ediyorum." sözleriyle kalplere dokunan Başkan Erdoğan, Diyanet Vakfının, Uluslararası İyilik Ödülleri marifetiyle şefkat ve yardımlaşma sancağını ülkenin ve dünyanın dört bir yanında yücelttiğini belirtti.

"KİMSE BİZİM GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKARAK YALAN SÖYLEMESİN"

Gazze'de devam eden soykırıma da değinen Başkan Erdoğan, "7 Ekim'den bu yana tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de son asrın en hoyrat soykırımlarından biri işleniyor. Gazze'yi bir çocuk mezarlığına çevirdiler. Kuvözdeki bebekleri öldürecek, hastaneleri, ibadethaneleri bombalayacak, yardım malzemesi götüren kamyonlara saldıracak, gıda sırası bekleyen masum sivillerin tepesine bomba yağdıracak kadar insanlıklarını kaybettiler. Tüm bunları da yıllardır bize insan hak ve hürriyetleri dersi verenlerin silahları, bombaları, uçakları ve koşulsuz diplomatik desteğiyle yaptılar. Kimse bizim aklımızla alay etmesin. Kimse bizim gözümüzün içine bakarak yalan söylemesin." dedi.

İnsanlık adına büyük önem arz eden hassasiyetlere değinilen törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Argun, Doç. Dr. Burhan İşliyen, Kadir Dinç, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Yurt İçi Vefa Ödülleri ise bu yıl, merhum Ömer Faruk Bilgili adına Zeliha Bilgili’ye, Ali Fuat Atik'e, Murat Kekilli'ye ve Duygu Kaçaranoğlu'na takdim edildi.

MURAT KEKİLLİ TAKDİR TOPLADI

TDV'nin yardım kampanyalarında, kurban bağışlarında, ihtiyaç sahiplerinin eksiklerinin tamamlanmasında her zaman en önde yer alan ünlü şarkıcı Murat Kekilli, hem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hem de aktif olarak rol aldığı yardım çalışmalarıyla Yurt İçi Vefa Ödülleri'ne layık görüldü.

Başkan Erdoğan'ın elinden ödülünü almanın mutluluğunu yaşayan Kekilli'ye sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.

MURAT KEKİLLİ'DEN PAYLAŞIM GELDİ

Başkan Erdoğan'ın elinden ödül alan Murat Kekilli, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Diyanet Vakfı'na teşekkür eden Kekilli, "Filistin ve diğer mazlum coğrafyalara duyduğumuz insani hassasiyetten dolayı bizleri Uluslararası İyilik Ödülüne layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, sayın Prof. Dr. Ali Erbaş ile Diyanet Vakfı'na ve organizasyona emeği geçen bütün duyarlı dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Kar küreme aracının altında kalarak ölümden dönen Jeremy Renner sete dönüşünü anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Kar küreme aracının altında kalarak ölümden dönen Jeremy Renner sete dönüşünü anlattı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

doğruya doğru. 3 hafta önce

Adammmmmmm...Tek cümlesi onu anlatmaya yhetiyor..Sana devlet diyenin yüzüne tüküreyimmm..Yaasın yıkılasın itraillllll....

Toplam 2 beğeni

reis 3 hafta önce

Kekili ile ilgili "0 yıl önce C.bakanımız sanacıları cagırmstı ama kekliyi çagırmadı oda bende seviyorum benı neden cagırmadı diye zerzenişde bulunmuştu ..Ama C.baskanımızın korumalrı izin vermedi ve giiti kendisi..ve yıllar sonra ödül alması kutlarım...Demek gösterdi kendisini =)

Toplam 2 beğeni