AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan yasa tasarısı açıklaması!

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, bu kez yaptığı bir açıklama ile gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sokak hayvanlarıyla ile ilgili yapılacak düzenlemede herkesin kabul edebileceği bir çözüme ulaşmak istediklerini kaydetti.

Manisa'nın sağlık alanında gösterdiği yoğun çalışmalar sonucunda elde ettiği başarılar ile adından sık sık bahsettiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz saatlerde sokak hayvanlarıyla ilgili yapılacak düzenleme hakkında açıklamada bulundu. Açıklamaları sırasında STK, gazeteciler, akademisyenler, mağdurlar ve milletvekillerinin dinlenip görüşlerinin rapor haline getirileceğini dile getiren Bahadır Yenişehirlioğlu, ancak nihai metin oluştuğunda tasarının Meclis’e sunulacağını söyledi.

 AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

"İNGİLTERE MODELİ ISRARIMIZ YOK!"

Açıklamaları sırasında kesin bir taslak üzerinde karar kılınmadığını söyleyen Bahadır Yenişehirlioğlu, "İlla İngiltere modeli olacak diye bir modelden söz etmiyoruz. Dünyanın her tarafındaki örnekleri inceliyoruz. Ülkeler bunu nasıl çözmüş, bir fikir geliştirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

 AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

"BÜTÜN BİLGİLERİ RAPORLAŞTIRACAĞIM"

Sokak hayvanları konusunda Tarım, İçişleri, Sağlık ve Çevre bakanlıklarının detaylı bir çalışma yürüttüğünü aktaran AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu; "Saldırgan sokak hayvanlarının binlerce mağduru var. Siyaset halkın taleplerini karşılamakla yükümlü. Bu konuda mutlaka adım atacağız. Bakanlıklar çok detaylı bir çalışma yürütüyor. Benim burada yaptığım; konunun paydaşlarıyla STK, gazeteciler, akademisyenler, konunun mağdurları, bu konuda hassasiyeti olan milletvekilleri ve farklı kesimden vatandaşlarımızı dinlemek, onların aktardıklarını not almak, bundan bir çıkarım elde etmek ve onların çözüm önerilerini dinlemek. Bu çalışmaları yürütüp daha sonra bütün paydaşlardan aldığım bu bilgileri raporlaştıracağım ve gündeme getireceğiz. Nihai olarak bir metin oluşturulduğunda bunu Meclis'e sunacağız." şeklinde konuştu.

 AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

"AMACIMIZ ORTAK NOKTAYA ULAŞMAK!"

Söz konusu çalışmaların yaklaşık 15 gün yürütüleceğini söyleyen Bahadır Yenişehirlioğlu; "Meclis kapanmadan kanun teklifi Meclis Başkanlığına sunulacak." dedi. Süreç boyunca muhalefet milletvekillerini de dinleyeceğini ve çözüm önerilerini alacağını aktaran Bahadır Yenişehirlioğlu; "Yara açmadan, bölmeden, parçalamadan, buradan düşmanlıklar üretmeden toplumun sesine kulak verdik. Amacımız; ortak noktaya ulaşmak ve herkesin kabul edebileceği bir çözüme ulaştırmak." değerlendirmesinde bulundu.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0