Gazze'de insanlık tarihinin en büyük dramı yaşanıyor! Katil İsrail şimdi de sivilleri yakıyor

Terörist İsrail'in Gazze'ye karşı işlediği insanlık dışı soykırım gün geçtikçe büyüyerek devam ediyor. Gazze'de bugüne kadar yaşanmış en büyük insanlık dramlarından biri yaşanıyor. Katil İsrail şimdi de sivil halkı yakarken bölgeden gelen görüntülere yürek dayanmıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Terörist İsrail'in abluka altına aldığı kentte sivil halk adeta canice katlediliyor. Gazze'de soykırımın şiddeti katlanarak devam ederken bölgeden gelen görüntüler kelimenin tam anlamıyla yürek sızlatıyor. Halkın nerdeyse tamamının yok olduğu bölgeden kaçarak 'Refah Bölgesi'ne sığınan sivil halk da yakılarak can veriyor.

"KAHROLSUN NETENYAHU!"

Tüm dünya bu insanlık dışı soykırıma karşı sesini duyurmaya çalışırken Murat Kekilli, Haluk LeventSinan Akçıl, Berna Laçin ve Armağan Çağlayan gibi ünlü isimler de Gazze'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalamadı. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan ünlü isimler şu ifadeleri kullandı;

Murat Kekilli; "İsrail şimdi de masum sivil insanları yakmaya başladı! Allah belanı versin İsrail!"

Sinan Akçıl; "Bu neyin kini ulan neyin kini!!Katil pislik @netanyahu
 Allah senin belanı versin!3 yaşındaki 5 yaşındaki çocuklardan ne istiyorsun!!Terorist Israel!"

Haluk Levent; İsrail Ordusu: "Refah'ın bombalanması sonucunda yangın çıktı ve siviller yaralandı.Olay inceleme altında ve ilgili soruşturma sürüyor.' Baktılar ki dünya ayağa kalktı hemen inceleme, soruşturma kelimelerini kullanmaya başladılar. Klasik kirli savaş taktiği. Kahrolasın Netenyahu!"

Berna Laçin; "Offfffff offffff biz burada bir günlük maç keyfi yapalım derken kadınlar-çocukların olduğu çadırları bombalamış İsrail 
Bu savaş suçu değilse nedir"

Armağan Çağlayan; "Refahta tam bir katliam gerçekleşti…. Bütün dünyanın ses çıkartma zamanı çoktan gelmedi mi?"

Gazzeli çocuklar hayata Kur'an-ı Kerim ile tutunmaya çalışıyor! "Allah bize yeter"

İLİŞKİLİ HABER

Gazzeli çocuklar hayata Kur'an-ı Kerim ile tutunmaya çalışıyor! "Allah bize yeter"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0