Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi! "Bu Siyonist çark, tüm çabalarına rağmen galip gelemeyecek"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile gündeme geldi. Yaptığı paylaşım sırasında Emine Erdoğan, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampına yönelik düzenlediği hava saldırısına tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırıların başladığı ilk günden beri mesaisinin büyük bir bölümünde Gazze'de akan kanın durması için yoğun çaba gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz saatlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile İsrail'in Filistin'in Refah bölgesine düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Paylaşımı sırasında terörist İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıları durdurma kararına rağmen masum Filistinlilerin sığındığı çadır kampını bombaladığını söyleyen Emine Erdoğan; "İnsanlık onuruna yapılmış en büyük ihanetlerden biridir." şeklinde konuştu.

Gazze Şeridi’ndeki Refah kenti

Gazze Şeridi’ndeki Refah kenti

"YANARAK CAN VEREN MAZLUMLARIN ÇIĞLIĞI VİCDANLARIMIZDA YANKILANIYOR!"

Sosyal medya paylaşımına "Soykırımcı İsrail’in Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıları durdurma kararına rağmen Refah’ta masum Filistinlilerin sığındığı çadır kampını bombalaması, insanlık onuruna yapılmış en büyük ihanetlerden biridir. Yanarak can veren mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyor! Bu vahşetin tanığı olmanın verdiği derin üzüntünün ve içimizdeki öfkenin tarifi yok." şeklinde başlayan Emine Erdoğan, açıklamalarına "Fakat İsrail bilmelidir ki, öldürdüğü her bir can ile dünyanın vicdanlı insanlarının yüreğindeki mücadele ateşini söndürmek bir yana daha da alevlendirmektedir! Her bir masumun kaybı, bin Filistinlinin adalet ve özgürlük için daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmasına vesile olacaktır." sözleriyle devam etti.

Gazze Şeridi’ndeki Refah kenti

Gazze Şeridi’ndeki Refah kenti

"SİYONİST ÇARK VE NARSİSİZM, TÜM ÇABALARINA RAĞMEN GALİP GELEMEYECEKTİR!"

Açıklamaları esnasında Filistin'de yaşananlara ilişkin duyduğu derin üzüntüyü ifade eden Emine Erdoğan; "Aylardır gerçeklikten kopuk, adaletten uzak planlarını işletmek için çocukları âdeta harcanacak bir yakıt gibi gören bu Siyonist çark ve narsisizm, tüm çabalarına rağmen galip gelemeyecektir!" dedi ve paylaşımını "İsrail’in barbar eylemleri, hepimize barış ve adalet için dünden daha kararlı bir şekilde birlik olmamızı ve mücadele etmemizi hatırlatıyor. Filistinli kardeşlerimizin kanlarıyla sulanan topraklarda, bir daha böyle karanlık geceler yaşanmaması için bu caniliği unutmayacak ve unutturmayacağız. Bütün kalbimle Yüce Allah’tan Filistin halkının yardımcısı olmasını niyaz ediyorum." diyerek sonlandırdı. 

Emine Erdoğan'ın kısa süre içerisinde hızla yayılan İsrail tepkisi, sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0