Emine Erdoğan'dan İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümüne özel paylaşım!

Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile gündeme geldi. İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, İstanbul'un bizlere bırakılan kadim bir miras olduğunu söyledi. 

İstanbul

İstanbul

"KUTLU ZAFERİN 571'İNCİ YIL DÖNÜMÜ!"

Paylaşımına "İstanbul, bize bırakılan kadim bir miras, ilelebet korumamız gereken yegâne hazinemizdir." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve kahraman ordusunu rahmet ve minnetle anarak paylaşımını "Kutlu zaferin 571’inci yıl dönümünde, Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve kahraman ordusunu rahmetle, minnetle anıyorum." ifadeleriyle sonlandırdı.

Kısa süre içerisinde hızla yayılan mesajın ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0