Rüzgarlı Tepe 117. bölüm fragmanı yayınlandı! Alper'e kim engel olacak?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe", son bölümüyle izleyenleri ekran başına topladı. Kanal 7 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Rüzgarlı Tepe'nin son bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyordu. İşte, merakla beklenen "Rüzgarlı Tepe" 117. bölüm fragmanı...

Kanal 7 ekranlarının fenomen dizisi "Rüzgarlı Tepe", sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi tutkunlarından tam not alıyor. Her bölüm birbirinden heyecan dolu olayları ele alan başarılı yapım, hafta içi her gün saat 21:20'de izleyenleri ekran başına topluyor. Zeynep ve Halil'in zorluklardan doğan aşk mücadelesini gözler önüne seren diziyi yakından takip eden izleyenler ise fragmanları heyecanla bekliyor. İşte, diziseverlerin favorisi haline gelen 'Rüzgarlı Tepe'nin yeni bölüm fragmanı...

RÜZGARLI TEPE 117. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Zeynep'in kaza geçirdiğinde yattığı yatakta şu an Halil yatar. Pencerenin ardında olan bu sefer Zeynep'tir ve gözyaşları içinde Halil'in uyanmasını bekler. Halil'in kıyafetlerini koklayan Zeynep, onu ne kadar sevdiğini kaybetme noktasına gelince anlar. Alper ise bu durumu fırsata çevirip Zeynep'e destek olma bahanesiyle dokunmaya kalkar ve tokadı yer. Bunun üzerine deliye dönen Alper, Halil'in odasına girerek onu boğmaya kalkar. Alper'e kim engel olacak?

RÜZGARLI TEPE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Alper'in kendisine kurduğu hain tuzağın ardından kaza geçiren Halil, hastanede yaşam mücadelesi verir. Tıpkı Halil'in onu beklediği gibi Zeynep de Halil'i göz yaşları içinde bekler. Öte yandan Songül, kaza yüzünden Zeynep'i suçlamaya başlar. Zeynep'in ise tek düşündüğü Halil'den gelecek iyi bir haberdir fakat gelen haberle herkes şok olur.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0