Miss Universe'te ülkemizi temsil eden Ceren Arslan'dan skandal iddia!

Miss Universe 2025’te Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan, yarışmanın finaline doğru sahnede Türk bayrağı talep ettiğini ancak izin verilmediğini iddia eden bir açıklama yaptı. Bu skandal açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bu yıl Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan, final öncesi yaşadığı bir durumu sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme oturdu. Yarışmanın son provalarında sahneye çıkmadan önce Türk bayrağı talep ettiğini belirten Arslan, bu isteğine izin verilmediğini söyleyen bir açıklama yaptı. 

"TÜRK BAYRAĞINA İZİN VERİLMEDİ"

26 yaşındaki Arslan, sahnede durduğu sırada kendisini destekleyen bir izleyiciden elindeki Türk bayrağını istedi. Ancak görevli bir personelin bayrağı kendisine vermediği görüldü. Arslan, yaşadığı anları videoyla paylaşarak “Ülkemi temsil ederken bayrağımızı sahnede görmek isterdim” ifadelerini kullandı.

 Arslan'a kısa sürede destek mesajları yağdı.

"BAYRAĞIMI GURURLA TAŞIYORUM"

Yarışma öncesi duygularını paylaşan Arslan, "Bayrağımı gururla taşıyorum. Çok heyecanlı ve mutluyum. Bu süreçte desteğiniz en büyük gücüm olacak" dedi.

Bakanlıktan annesi için yardım talep eden Seren Serengil son durumu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Bakanlıktan annesi için yardım talep eden Seren Serengil son durumu paylaştı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce Haber Editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0