Çin'de akıllara durgunluk veren olay: Sergiyi gezen çocuk paha biçilemez tacı yere düşürdü!

Çin’in başkenti Pekin'de gerçekleştirilen halka açık bir sergide, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. El yapımı ve yüksek değere sahip altın bir düğün tacı, bir çocuğun vitrine temas etmesiyle düşerek yere çarptı. O anlar, kameralara anbean yansıdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çin'in Pekin kentinde sosyal medya içerik üreticisi Zhang Kaiyi ve eşi tarafından organize edilen halka açık bir sergide, el işçiliği altın düğün tacı bir çocuğun vitrine temas etmesiyle yerinden çıktı. Cam muhafaza içinde sergilenen ve yaklaşık 2 kilogram altından yapıldığı belirtilen değerli eser, çocuğun teması sonucu yere düştü.

O anlar, anbean güvenlik kameralarına yansırken kazaya ilişkin video, Zhang Kaiyi tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

ESER SAHİBİ YAŞANILANLARIN KASITLI BİR DAVRANIŞ OLMADIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

Eserin sahibi, olay sonrası yaptığı açıklamada bir kaza yaşandığını vurgulayarak çocuğun veya ailesinin kasıtlı bir davranışta bulunmadığını ifade etti. Sergi güvenliği ve koruma önlemleri ise kamuoyunda tartışmaları beraberinde getirdi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0