Müge Anlı'nın "Sapık Sinan'ı tahliye oldu: Sosyal medya ayağa kalktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla tanınan "Sapık Sinan" lakaplı Sinan Sardoğan, Arife Gökçe’nin kaybolmasıyla ilgili soruşturma tamamlanmadan İstanbul’da bir çocuğa yönelik cinsel istismar iddiasıyla tutuklanmıştı. Geçen gün tahliye edilen Sardoğan’ın sosyal medyada paylaşılan görüntüleri büyük tepki topladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla kamuoyunun gündemine gelen ve "Sapık Sinan" olarak tanınan Sinan Sardoğan, 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili soruşturmada baş şüpheli olarak yer almıştı.

Sardoğan, ayrıca İstanbul Avcılar'da bir çocuğa yönelik cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Bir süredir tutuklu bulunan Sardoğan’ın tahliye edilmesi, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Sapık Sinan lakaplı Sinan Sardoğan

Sapık Sinan lakaplı Sinan Sardoğan

TAHLİYE SONRASI BERBERDE GÖRÜNTÜLENDİ

Ocak 2026 itibarıyla edinilen bilgilere göre cezaevinden tahliye olan Sinan Sardoğan, memleketi Tokat'a döndü. Tahliyesinin hemen ardından bir berberde çekilen görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken görüntülerde Sardoğan'ın cezaevi sürecinde belirgin bir şekilde kilo aldığı ve sakin tavırları dikkatleri çekti.

Sapık Sinan lakaplı Sinan Sardoğan yeni hali

Sapık Sinan lakaplı Sinan Sardoğan yeni hali

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER YAĞDI

'Sapık Sinan' lakabıyla tanınan Sinan Sardoğan'ın tahliyesi ve paylaşılan yeni görüntüleri, özellikle Arife Gökçe'nin akıbetinin hala belirsiz olması nedeniyle kamuoyunda infiale yol açtı. 

Çocuk istismarı suçundan yargılanan Sardoğan'ın memleketi Tokat' ta bir ünlü edasıyla ağırlanması ve kuaförün bunu bir reklam malzemesi gibi sosyal medya hesabından paylaşması tepki çekti.

Sosyal medya kullanıcıları bu görüntülerin altına “Bu katil değil miydi?”, “Bunu da ünlü edelim”, “Cezaevinde beslenmiş” gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Sapık Sinan lakaplı Sinan Sardoğan yeni hali

Sapık Sinan lakaplı Sinan Sardoğan yeni hali

 MÜGE ANLI'DAN 'SİNAN' AÇIKLAMASI

Müge Anlı, Sinan'ın tahliyesinin ardından berberde çekilmiş olan görüntülerini ekrana verip Arife Gökçe'den hala haber alınamadığını hatırlattı.

Kayıp kadının ailesiyle kurduğu bağı vurgulayan Anlı, Sardoğan’a karşı gösterdikleri sabırdan ötürü Gökçe’nin yakınlarını övdü ve kayıp kadına ilişkin, “Elbet bir gün ona dair bir iz bulacağız” ifadelerini kullandı.

müge Anlı ve Arife Gökçe

müge Anlı ve Arife Gökçe

Hayal Köseoğlu'ndan ilginç paylaşım: Sokakta pankart açıp seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

Hayal Köseoğlu'ndan ilginç paylaşım: Sokakta pankart açıp seslendi!

BİR YORUM YAPIN 0