Tarık Akan hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 120

ömer 7 yıl önce

mekan cenet olsun

Hüseyin 7 yıl önce

Hakka yürüyen büyük usta...Allah rahmetle muamele eyler inşlh

dede 7 yıl önce

Allah hakettiğini bol etsin.

Toplam 2 beğeni

dede 7 yıl önce

bu yorumları ünlü olduğu için yapmıyoruz, ünlü olup dinden bihaber ateist gibi yaşayıp, insanları hakir ve hor gören o ne oldum delisi çoğu eroinman olan artistler imizin ölüm için ahiret için hazırlık yapmalarını, ölümden kaçış olmadığını hatırlatmak için yazıyoruz. ne ameli varsa Allah onunla muamele edecektir.

Toplam 3 beğeni

Abc 7 yıl önce

sonunda istedigi yere gitti

Toplam 1 beğeni

Yorgun 7 yıl önce

Annesinin cenaze namazında duvar dibinde bekleyerek,ben ataizim namazda neymiş demiştir kılmamıştır.. Şimdi ise bunun cenazesini kılmadan direk gömün. Hatta ilyas salman gömsün.

Toplam 5 beğeni

Ünlüymüş... 7 yıl önce

Adı sanı duyulmamış olsa bile her ssanatçının vefatında "ünlü sanatçı vefat etti" gibi başlıklar atıldığından, çoğu zaman merak edip, kimin öldüğüne bile bakmaz olduk.. Lakin bu sefer gerçekten ünlü bir sanatçımız imiş.. Bir de o ününü biraz olsun bu milletin değer ve menfaatlerine uygun şekilde kullanmış olaydı ne iyi olurdu...

Toplam 5 beğeni

İzmirli 7 yıl önce

Günahsız bir bebek olarak doğru ama günahkar biri olarak öldü. En büyük günahı ise islama ve müslümanlara hakaret etmesiydi. Teşvikiye de kılınacak cenaze namazında imam efendi bu kişiyi nasıl bilirdiniz diye sorduğunda cemaatin ne cevap vereceğini gerçekten merak ediyorum.

Toplam 4 beğeni

ali 7 yıl önce

Cenaze namazının kılınması bile sakıncalı. Diyanet yanlış yapar

Toplam 0 Beğeni

Alican 7 yıl önce

Arkasından fatihalar okusaydınız birde.Kimine göre değerdi lakin bana göre varlığıda yokluğuda sıfırdı hep.Zaten oyunculuğuda saçmaydı.Son yıllarında foyası meydana çıktığı için inançlı insanlar nezdinde değeri dip yaptığı için bize olan kini katmerleşerek büyüdü..

Toplam 3 beğeni

maho ağa 7 yıl önce

Böyle aydın ilerici sosyalist devrimci bir adamı nasıl olurda hiç tanışık olmadığı caminin önüne getirirler anlamak mümkün değil.

Toplam 5 beğeni

deli yürek 7 yıl önce

sana sormamislar ayıp etmişler

Toplam 1 Beğeni

dede 7 yıl önce

Allah ameli ile mumele eylesin,Amin

Toplam 3 beğeni

Kadir 7 yıl önce

Adam ataist olduğunu söylüyor sen rahmet diliyorsun. “Kim İslam’dan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de hüsrana uğrayanlardandır.” (Al-i İmran 85) Diyanet neden ateistlerin cenaze namazını kıldırıyor, yoksa size hesap sorulmayacak mı hoca efendiler.

Toplam 1 Beğeni

dede 7 yıl önce

En güzeli bu, namazlı abdrstli bir müslüman bile ameliyle cennete giremez, Allahın rahmet ve merhameti olmadan, hem bize kalmamış onun ne olacağı ve merak etmeyede gerek yok,bizim dememizle kurtulacak değilya namazsız, abdestsiz, giden.

Toplam 0 Beğeni

Ahmet 7 yıl önce

Din, vatan, millet düşmanına rahmet dilenmez. Tamam küfür etmeyin ama müslüman olduğu kesin delillerle belli olmayan adama rahmet de dilenmez. Usûli'ddin ve fıkıh bilmek gerek.

Toplam 9 beğeni

ali 7 yıl önce

Sen de kuş beyni bile yok deliyürek

Toplam 0 Beğeni

ali 7 yıl önce

Deli yürek sen git sözcünün sayfasında yaz

Toplam 0 Beğeni

deli yürek 7 yıl önce

peki senin delilerin varmı müslüman olduğuna dair kuş beyinliler sizi

Toplam 2 Beğeni

memet 7 yıl önce

Ateşin bol olsun inşallah

Toplam 3 beğeni

atilla 7 yıl önce

ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Toplam 5 beğeni

H.B.V 7 yıl önce

İnançlı insanlarla uğraşan,Gezi eylemlerinde en başda yer alan,Dünyanın takdir ettiği Erdoğana karşı taraflı olan birine Rahmet dilemem.

Toplam 6 beğeni