Evlilik programları için yarın kritik gün!

BİR YORUM YAPIN 12

aaaabbbbcccc 7 yıl önce

çözüm açmayın evlilik programlarını bu kadar ya!!!!!!!!

Ali 7 yıl önce

Bir an önce kaldırılmalıdır.

Toplam 2 beğeni

tarık 7 yıl önce

bu aile toplum düşmanı programları kaldırmaları için şahsım defalarca rütük'e başvuruda bulundum. Umarım kamuoyunun vicdanlarınını rahatlatacak bir netice alırlar

Toplam 3 beğeni

muammer 7 yıl önce

bu kanallar ve programcılar bu milletin örf adet ve geleneklerini görmezden geldiler.reytink uğruna milleti üzdüler.bunların yüzünden genç kızlar ve oğullarımız kültürüne yabancılaştı.yapımcılarının sorgulanması ve programın kaldırılmasını istiyorum

Toplam 1 beğeni

rasim 7 yıl önce

bu programlarınn ana amacı evlilik kavramının içini boşaltmak içindievlilik olayını yarışma formuna sunmakda topluma atılan yağlı kazık türü..

Toplam 1 beğeni

Mine 7 yıl önce

Haklisin gercekten

Toplam 0 Beğeni

vahit 7 yıl önce

reyting kaygısı aile kurumuna zarar veriyorsa sefası sürenler cefasını ödemek durumunda... hiçbir kurum yada kişinin aile yapımıza zarar vermemesi için geç kalınmıştır..abartı,kurgu yapılan tiyatro medya dümeninin aile yapımıza yaptığı tahribatı hafife almayın!!

Toplam 1 beğeni

Okuyucu 7 yıl önce

Yeter artık yeter

mıstık 7 yıl önce

Evlilik programlarını sunan kişilere sorun. Ne zamandır yayında olduklarını ve kaç kişiyi dünya evine soktuklarını söylesinler. Ortada sadece resmen Türk aile geleneğini ortadan kaldırmaya yönelik ahlak dışı işler var. Giyim kuşamdan tutunda mahremiyet olmadan yapılan iş ve işlemlere kadar her şeyi bunun içine dahil edebilirsiniz. Sadece bu tür programların değil dizilerin de dizayn edilmesi gerekir. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil.

mustafa 2 7 yıl önce

Türk gelenek görenek ve ahlakıyla ilgisi olmayan bu programların açılmamak üzere kapatılmasını istiyoruz

Toplam 5 beğeni

Seo 7 yıl önce

Çok Şükür dedirttiler artık

Toplam 4 beğeni

ttttt 7 yıl önce

Bu zamana kadar garibanların sırtından kazandıklarınızı kar sayın ve susun. Çaycılıkta bir meslek onu deneyin.

Toplam 4 beğeni