Hadise ve ailesine şok tehdit!

BİR YORUM YAPIN 16

Arzu 6 yıl önce

Bence hadise hakli Cok seviyorum keske survivura gitse

Arzu 6 yıl önce

Bence hadise abla hakli

eski koruma 6 yıl önce

DÜNYA kadar para kazan emekçinin hakkını verme. korumalık yapıyorum diye tehdit etme hakkı kimsede yok. her 2 tarafta dinlenip karar verilmeli. hakkından fazla isteme işi olmasın. eksik verip te hakkını tam verdim şimdi ne istiyorsun işi de olmasın..

Toplam 5 beğeni

Ercument 6 yıl önce

Eger bu gercek bir hak meselesi ise koruma kardeşime helal olsun . Insallah alir . Bu zengin zübbelerde calıştırdıklari işcilerin haklarini versinler

Toplam 11 beğeni

Salih 6 yıl önce

Anlaşılan bu hadisenin gündeme gelme ihtiyacı doğmuş magazin işte gündeme gelmek için her şeyi yaparlar sahi survavır a ne Zaman katılacak

Toplam 8 beğeni

Makifb 6 yıl önce

Emin abiyi tanırım. Tehdit dalan etmez. Koruma sektöründe şu kural her zaman geçerlidir. Hakkımı yedirmem. İstersen dünyanın en ünlü sanatçısı ol. Türkiyeye geldin mi Türk korumalar seni korur. En küçük olumsuxluğa bile mahal vermezler lakin hakları yendimi!!! O zaman ibre tersine döner. O hakkını alana kadarda asla pes etmez. Koruma olan, koruma arkadaşı olan herkeste bunu net bilir. Türkiyede kural budur. Sonuna kadar da emin abinin arkasındayım. Saygılarvesselam

Toplam 11 beğeni

Vangolu 6 yıl önce

Eğer adamın alacağı varsa öde yazık değilmi koruma sende tehdit etme mahkemeye ver fazlasiyla al

Toplam 10 beğeni

fatih 6 yıl önce

haramla ne alakası var kardeşim sonuçta adamın mağduriyeti söz konusu maddi manevi tazminatını alır

Toplam 0 Beğeni

erdi 6 yıl önce

hakkını alı anlarımda . fazlası ne oluyor . yani haram yemi demek istedin

Toplam 1 Beğeni

Vatandaş 6 yıl önce

Eğer korumanın iddiası doğruysa suçlu Hadise'dedir. Neden Hadise o korumaya bu mesajı attıracak pozisyona düşürmüş. paran mı yok sanki ??

Toplam 12 beğeni

savas 6 yıl önce

adamın hakkın hem vermiyor. Hemde haklıymış gibi haber konusu ediliyor. Kim olursa olsun eğer hakettiyse karşılığını ödemek zorundasın. İnsanlar hakkını arayınca isteyince neden suçlu oluyor. Tabik itehdit şantaj doğru değil. Ama insanları niye o aşamaya kadar sürtüklüyorsunuz.

Toplam 7 beğeni

Hasan 6 yıl önce

Kimin ismi saklanmış

Toplam 1 beğeni

Adnan 6 yıl önce

Hakkını verdi ise niye böyle söylesin ki.

Toplam 2 beğeni

mhcivelek 6 yıl önce

halka gelince suçlunun ismi saklanıyorda sanatçıya gelince neden ifşa ediliyor. adamın yaptığı doğru değil fakat bu yapılanda doğru değil olayın tamamı açıklanmadan bu şekilde alenen kişi adı verilmesi yanlıştır. Ne diyor PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) " ÇALIŞANINIZIN HAKKINI TERİ KURUMADAN VERİNİZ. "

Toplam 16 beğeni

ibrahim 6 yıl önce

Adam hakkını istemiş vermemeiş bu kadın...adamın haklı olmadığını nerden biliyorsunuz..olayı iyce araştırmak lazım..bu kadın değilmi ülkesine vrgi ödemeyen ben avrupalıyım diyen?..

Toplam 2 Beğeni

KareCi 6 yıl önce

Hadisenin ve ailesinin söylediklerinin çok doğru bir tarafı yok. Adli makamların her ne kadar tehdit içerikli bir mesaj olsa da çalıştırdığı kişinin hakkını vermesi gerekiyor. Adli makamlar parası olanın tarafında bir karar vermesi tam anlamıyla yine parası olanı koruyorlar dedittirmemeli. Buradaki ceza hadiseye kesilmeli. Masum yüzlerinin ardında şeytani bir hayatı olanlara artık dur densin.

Toplam 1 Beğeni