Karatay'dan yine gündeme bomba gibi düşen skandal sözler: Kan sulandırıcı olarak aspirin değil

BİR YORUM YAPIN 13

zafer gülten 8 ay önce

iyi güzelde,zeytinyağı barsakları yumuşatıyor,çoğu bünyeye fazla kullanıldımı ishal yapıyor,hele bardakla içilirse müshil vazifesi görüyor.hadi evde otursan boş bol çık tuvalete,ama millet karı koca çoluk çocuk çalışıyor,işyerlerinde tuvalet hakkı sınırlı.

Misafir 8 ay önce

Kadın doğru söylüyor ilaç tüketeceğimize doğal zeytinyağı tuketmek daha mantıklı. Allah kur'anı keriminde zeytinin üzerine yemin etmiştir peygamberimizde için sürünün diye tavsiyede bulunmuştur. Mutlaka bunda sırlar vardır.

Toplam 3 beğeni

VERİ 8 ay önce

kovid zamanı kelle paça yiyin bulaşmaz dedi ,buna inanan birsürü insan öldü ,tıp ın yüzkarası

coban 8 ay önce

herseyin fazlasi zararli.. bunu ancak damarlari cok feci sekilde tikanmiskisilere tavsiye edebilirsin.. normal saglikli bir insanda veya genclerde bunu önermek ne kadar dogru ? bilim insanlari gündeen fazla iki - üc yemek kasigi alinmasini tavsiye ediyorlar..yoksa damar duvarlarini zedeliyor fazlasi..

Toplam 1 beğeni

medo 8 ay önce

Skandal olan, kan emici ilaç şirketlerinin olmadık hastalıklar üretip, bütün dünyayı adete haraca bağlaması mı, yoksa bir yerlerinizden durmadan hastalık üretip ilaç şirketlerine para aktarıp durmayın, doğal besinlerle beslenin demek mi.

Toplam 5 beğeni

VatandaŞŞ 8 ay önce

Ne zamandan beri doğrular skandal oldu. Evet zeytinyağ bin derde deva

Toplam 1 beğeni

Timo Schweizer 8 ay önce

Kim skandal sahibi acaba

Toplam 1 beğeni

Yaşasın Karatay 8 ay önce

Canan hanımı Allah gönderdi. Ama peygamber olarak değil, aklı başında bir hekim olarak. İyi ki o konuştu da tere yağını, iç yağını, kuyruk yağını, sakatatı ve daha pek çok faydalı şeyleri, çocukluğumuzda yediğimiz şeyleri yeniden yemeye başladık. Meğer tereyağ zehir ve katil değilmiş, aksine çok faydalı imiş. Firmalar hesabına değil, bizim hesabımıza konuşuyor. Sağolsun, var olsun, yaşasın Karatay!

Toplam 1 beğeni

AjanmıVar aramızda 8 ay önce

Eski bir bilgi. Eskiden kolesterol zararlı, bitkisel yağ zararsız sanılıyordu. Şimdi bitkisel yağın da kalp krizini tetiklediği iyi biliniyor. Bunlara inanıp, tereyeğı ve bitkisel yağın dibine vuranlar: Tebliğ ettik mi? Yok hala bu kişiye inanacaksanız, kalp ya da felç olursanız, yine ona gidin e mi?

Tam tarifi: 8 ay önce

Bir atasözünde kinaye ile söylendiği gibi: "muhalefet et, şöhret bul"...

Gerçek Doktor: 8 ay önce

Bir insan çıkıp, "döneri yiyin iyidir ama, altındaki pideyi yemeyin, çok zararlı" diyor. Aynı insan, (etten daha fazla pide içeren) lahmacun şenliğinde, şov yapıp, "lahmacun yiyin, çok sağlıklı" diyor. Meyve yemeyin diyor. Böyle tezatlarla yaşayan bir insanı meslekten atmak yerine, kahraman ilan ediyorlar. Çünkü nefse hoş geliyor. Sorun yok , ama kalp/felç olursanız, başkasına değil, ONA gidin...

Akif 4 yıl önce

Kireçlenmenin en guzel ilacidir.Iyi tatbik olursa...

Toplam 8 beğeni

Fatma 4 yıl önce

Doğrudur diyorum kararlarayım önerilerini hep dikkate alırım

Toplam 0 Beğeni