Sedef hastalarında korona riski nedir? Sedef hastalığı belirtileri nelerdir ve bulaşıcı mıdır?

BİR YORUM YAPIN 6

ahmet 5 yıl önce

Sedefle ilgili tedavi önerisi: Bir kilogram sütü pişirin kaynamaya başlayınca indirip içerisine bir limonun tamamını sıkın. Süt kesilip çökelek ve çökelek suyuna dönüşecektir. Bunu içerisine başka bir şey katmadan her yemekten yarım saat önce üçte birini yiyin. Hastalığın geçmişine ve cinsine göre bir ila dört ayda geçecektir inşallah. (Bu konudaki sıkıntı çekenleri çok iyi anlıyorum çocuğumu böyle tedavi ettim. Önerdiğim insanlar da iyileşti)

Toplam 9 beğeni

Caner 3 yıl önce

Hergün uygulanacakmı acaba 1 lt kaç gün de tüketmek gerekir yorumunuz için teşekkürler

Toplam 0 Beğeni

Ùlkù 4 yıl önce

Acaba suyunumu, yoksa còkelegimi yiyecek anlamadim tsk

Toplam 1 Beğeni

mehmet ali 5 yıl önce

Arkadaşlar size biraz tuhaf gelebilir ancak sedefte doğal kendir bitkisi işe yarıyor. Kendir bitkisi mutluluk hormonunu artırdığı için stres ve antidepresan ilaları yerine doğal kendir bitkisini kullanabilirsiniz. Ben faydasını gördüm.

Toplam 2 beğeni

Güney 5 yıl önce

sedef için verilen ilaçların tamamı sadece para tuzağıdır-en iyi çözüm bitkiseldir.benim dirseklerimde vardı ve kullanmadığım ilaç kalmadı.ilaçtan ziyade fondoten demek daha doğru...kantaron bitkisini 15 gün z.yağında bekletip kantaron yağına dönderdikten sonra-içine kuru dut ve yaban mersini yağı koyup sabah akşam sürdüm ve şu anda dirseğimin biri iyileşti diğerinde de kaybolmak üzere...bu benim bulduğum yöntem-bitkisel yollar daha etkili bana göre...

Toplam 5 beğeni

kuzey 5 yıl önce

kesinlikle haklısın kullandığım tüm sedef ilaçları vücuduma daha çok zarar verdi elma suyu en iyi ilaç:)

Toplam 3 Beğeni