Siğil nedir ve neden olur? Siğiller bulaşıcı mıdır? Siğil geçiren doğal kürler nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 9

Rana Aksoy 2 yıl önce

sirke hint yağı filan tek başına hiç bi işe yaramadı bende eşimdede aynı şekilde antihpv kullanın tek seferde düşürdü siğilleri, bilgisiz doktorlarla uğraşmayın yakıp dondurup parayı alıp geçiyolar. sirke filan biyere kadar işe yarıyo. siğillerim tamamen geçti şuan.

Toplam 1 beğeni

Furkan Ç. 3 yıl önce

Genital bölgece siğillerim mevcuttu zamanında. 6 ay oldu siğiller geçeli. şunun gibi tonla dnemediğim yöntem kalmadı adeta yaktır dondur incir sarımsak sirke çay ağacı ne illet bi hastalıksa artık ne yapsan yaramıyo tekrarlı 2 3 sonra internette doğalırken bi reklama geldim böyle küçük bi kutua satılan bi krem vardı yeşil bi kutu filan. adı bensil mi bencil mi neydi baya bi araştırdım yorumlarını filan okudum Kullanmaya başladık 1 haftada siğiller kapkara 2 haftaya kabuk kabuk böyle 3 haftaya kalmadı siğil miğil kalmadı dedim abi bune böyle 2 haftada olan siğiller gitti.6 aydırda siğil yok

Toplam 2 beğeni

Songül 1 yıl önce

Adı ne

Toplam 0 Beğeni

Mehmet Akif 5 yıl önce

Cok basit. Elma sirkesi sürün.Bitti gitti.

Toplam 1 beğeni

Selmam 4 yıl önce

Geçiriyormu gerçekten

Toplam 0 Beğeni

ciddimisin 5 yıl önce

gecermı cıdden

Toplam 1 Beğeni

Karesi 5 yıl önce

Siğilin doğal olarak %100 tedavisi tek seferde siğili iğne ile hafif kanatın ve İNCİR YAPRAĞINI kopartın ve yaprak sapından çıkan SÜTÜNÜ siğilin üzerine sürün bir hafta içinde vücudunuzda bir tek siğil bile kalmadığını göreceksiniz.

Toplam 3 beğeni

Cuma 4 yıl önce

Ben yaptım ama daha çok büyüdü benimde alnımda var

Toplam 0 Beğeni

Memo 5 yıl önce

En saglami gecirme yontemi her ayin ilk carsambasi okutmak. Kesin cozum.

Toplam 1 beğeni