Canan Karatay'dan şaşırtan açıklama! Bol bol yiyin...

BİR YORUM YAPIN 19

Mahmut Akar 5 yıl önce

Et bulamıyorsanız pastırma yiyin?

zafer gülten 5 yıl önce

pastırmanın ucuzunu ve kalitelisini arıyorsanız,market ve pastırmacılarda ,pastırma kesilirken ortaya çıkan pastırma kırıntılarını yemeklik pastırma diye satıyorlar. kalite aynı,mal aynı mal,sadece dilim halinde değil,kırıntı halinde. ve çok daha ucuz.

zafer 5 yıl önce

canan hocam her gördüğünüze sağlıklı diyorsun.Ne yani Aydının inciri sağlıklı değil mi?Her sağlıklı dediğine 3 kat zam geliyor.Enflasyon gibisin mübarek hocam.

Toplam 7 beğeni

AHMET TUNÇ 5 yıl önce

BİLGİ DOĞRU ANCAK TAVSİYE EDİLEN PASTIRMANIN NİTRİT VE NİTRAT KATILMAMIŞ OLANI NASIL BULUNUR. bİLMİYUM...

Toplam 4 beğeni

bi de 5 yıl önce

kilosunu yazsaydın...söleseydin...garatay...o didiğin basdırma 150 bangınot...beleş oluncu beleş gonuşuluyor herhal

Toplam 4 beğeni

cakal 5 yıl önce

Paran varsa taze et yiyelim daha SAGLIKLI

Toplam 2 beğeni

fatih 5 yıl önce

Son yıllarda mı katılıyormuş nitrat? Ben bildim bileli katılır. sucuğa daha çok katılır. nitrat olmadan günümüz şartlarında sucuk üretemezsin. üretirsen de kimse beğenip almaz. zeytin diyarına gidince zeytini öven canan hanım, pastırma diyarına gidince onu övmüş. tabi ki şaşırmadık.

Toplam 10 beğeni

Uzman.Dr. 5 yıl önce

Bir insan düşünün, "ekmek yemeyin buğdayın genetiği değişti, zararlı" desin. Ve aynı insan, % 99'u bulgurdan (yani buğdaydan) oluşan çiğ köfte için "çok faydalı, bol bol yiyin" desin. İşte bu insanın "uzman" diye dinlendiği ülkedir yanık ülkem Türkiye. Nefse hoş geliyor ya... Akla ziyan çelişkilerle kim uğraşır?

Toplam 4 beğeni

fatih 5 yıl önce

aynen hocam ağzınıza sağlık. sırf halka şirin gözükmek ve popüler olmak adına gerçekleri eğip büken ve istediği yöne çeken o kadar uzman var ki medyada. bu kulaklar, bu canan hanımefendinin sadece buğdayda olan glutenin patateste de olduğunu söylediğini de duydu. bunlara en hafif tabiriyle gaf diyelim de gerisini siz anlayın.

Toplam 1 Beğeni

Halk 5 yıl önce

Doktor hocam ALLAHtan baska kimseye sonuna kadar guvenmiyoruz ama ilaç sektörüyle yatip kalkan uf desek ilac yazan doktorlardan daha güvenilir olduğu kesin...

Toplam 0 Beğeni

KARATAYTAY 5 yıl önce

BİR SUPRADİNİ 60 Tl iken kimse sorgulamıyor.Doğal yiyecekler gözümüze batıyor.meselea bir hamburgere pizzaya 20-30 tl dense kimseye koymuyor.zerre sağlıklı da değil.ama hakiki döner veya urfa adana gibi yiyeceklere 30 tl iste yaygara koparılıyor.sigaraya 20 tl verirken gözünüzde olmaz param yokta denmez ama bu konuda dilim hesabına bile girersiniz.KENDİNİZİ OBJEKTİF SORGULAYIN.NE KADAR SAĞLIKLI BESLENİYORUM VE NE KADAR SAĞLIKLI YORUM YAPIYORUM.

Toplam 8 beğeni

nil 5 yıl önce

canan hocam çook cömertsin market açsan bedava dağıtırsın sağlıklı ömürler dilerim

Toplam 7 beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

yiyin deniyorda,herkesin harcı değil,5-6 dilimi bile 15-20 tl.ancak bazen İstanbul-Mısır Çarşısında pastırma kesilirken ufalanan artıklar ve kırıntılar yemeklik pastırma adı altında biraz daha ucuza satılıyor. ama az olduğu için devamlı bulunmuyor. takip etmek gerek.

Toplam 4 beğeni

Hekimoğlu 5 yıl önce

Kilosu kaç para haberin varmı asgeri ücretli kaç para alıyor çıkıyon ekrana sallıyon valla.Seni de dinleyen varmı ki?

Toplam 7 beğeni

oku 5 yıl önce

yazının tamamını okumadan sallıyorsun.. .

Toplam 2 Beğeni

ecdad 5 yıl önce

Sen dinlemişsin ya.

Toplam 1 Beğeni

Ns466 5 yıl önce

Haberi tam okusan canan hocanın da pastırma fıyatının çok pahalı olduğunu söylediğini görürdün. Sırf Muhalefet olsun diye yazılmaz her şey. Detayı ile okuyup incelemek lazım.

Toplam 14 Beğeni

HalitBinVelit 5 yıl önce

Aynen doğru?, Pastırma aslında bize Atalarımızdan kalan en sağlıklı besin!.insan Vücunun ,Beyninin Et,e ihtiyacı vardır hemde doğal yağı ile beraber,Vücudumuza yeterli kadar Et alınmaz ise Unutkanlık,Alzheimer dahil bir çok hastalığın çıkmasına sebep olur.

Toplam 9 beğeni

cihad 5 yıl önce

fiyatından haberiniz yok heralde....

Toplam 8 Beğeni