Canan Karatay'dan çok tartışılacak sözler!

BİR YORUM YAPIN 12

ümit-korku 5 yıl önce

önce can, en son canan. her biri birşey söylüyor, kararında her şeyi yiyelim

Toplam 2 beğeni

Fatih 5 yıl önce

bir zamanlar buğdaya karşıydı, şimdi tüm tahıllara savaş açtı. endüstriyel ekmek değil tam buğday ekmeği yiyin derdi, şimdi hiçbir tahılı yemeyin diyor. var ol canan hanım. sen olmasan kime güleceğiz.

Toplam 3 beğeni

Sehmuz 5 yıl önce

100% Katiliyorum

yunus 5 yıl önce

Hanımefendi, insan aklıyla adeta dalga geçiyor. İlkokul 1 çocuğa sor tuzsuz yaşam olmaz der. Hanımefendiii,tuz dengeli alınacak,tuz fazlalığına bağlı rahatsızlık varsa tuz kısıtlanacak buna da yapılacak sodyum testi,hastalık ve diğer semptomlar ile karar verilecek.Öyle oturup masa başında bilinenleri söyleyip fahiş muayene ücreti almakla bu işler olmaz.Aklını kendine sakla,dolandırıcılara dikkat et!..paranı kaptırma.Sen zekisin.

Toplam 6 beğeni

Turan 5 yıl önce

Sen o aklını sana sakla,, kadın doğru diyor,,, ekmek yeme bir hafta sonra kendine iyi bak değişimi göreceksin,,, normal arpa buğday kara değirmende hiç bir şeyine ellemeden öğüt ye onda sakınca yok,,

Toplam 2 Beğeni

HA_KA 5 yıl önce

Bu karataya dr diyenin yada uzman diyenin aklından şüphe ederim.Bir önceki dediğini bir sonra kendi çürütüyor.Bence çok gereksiz bir kişi

Toplam 2 beğeni

x+x=y+y 5 yıl önce

Bu mantıga göre tahıl yiyenler koyun gibi olursa koyun yiyenler de kurt gibi sırtlan gibi mi olur

Toplam 5 beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

bazı bitkisel gıdalar ,mesala fasulye etle eşdeğer değere sahiptir. Canan Karatay ın dediği doğru sayılmaz,insan hayvani gıdalardaki besin ve vitaminleri,bitkisel yoldanda alabilir. Canan Hanım bir zaman öncede meyve yemeyin diyordu. bence Canan Hanım ın yaşlılığa bağlı olarak bazı psikolojik sorunları başlamış,bilirsiniz bazı yaşlılar dikkat çekmek ve devamlı kendileriyle ilgilenilmesini ister,dikkat çekebilmek için olmadık şeyler yaparlar.

Toplam 2 beğeni

Berke 5 yıl önce

Fasulye yüksek protein içerir ama etteki proteinden farklıdır. Elma, armut, muz meyvadır ama tatları ve içerikleri farklıdır. Bu yüzden veganlar farklı protein kaynaklarıyla diyetlerini desteklemek zorundadır.

Toplam 0 Beğeni

isminiz 5 yıl önce

fasulye tahılsa dediğin doğru

Toplam 0 Beğeni

Hüseyin 5 yıl önce

Canan Hocamız varolasın.

Toplam 3 beğeni

şahin 5 yıl önce

keşke arkadaşlar bilgi sahibi olsalar canan hocayı 20 sene sonra anlayacaklar ama boş...

Toplam 0 Beğeni