Canan Karatay: Yüksek kolesterol kalp krizi yapmaz

BİR YORUM YAPIN 16

Adem 5 yıl önce

Allah razı olsun Sayın Canan Karatay hocamızdan milletimizi aydınlattığı için neden hastalarda bazı önemli hastalıklar iyileştirilip tamamen ortadan kaldırılmıyor neden hastalar yaşam boyu ilaca bağımlı kalıyor.

Toplam 12 beğeni

ses 5 yıl önce

agzina beynine sağlık Hocam. Allah ilminizi arttırsın,,beyninizi gençleśtirsin ömrünüz boyunca. selamlar

Toplam 16 beğeni

Objektif görüş 5 yıl önce

Canan Hocanın doktorluğuna laf eden yorumcular. Hoca 50 yıllık doktordur. Türkiye'nin ilk kardiyologlarındandır.VE kasıktan anjiyo yöntemini ülkeye getiren kişidir. Daha önce koldan anjiyo yöntemi vardı ve ölüm ile kolun kaybedilmesi vakaları oluyordu. Hoca Amerika; İngiltere ve G:Afrikada doktorluk yapmış ve dünyaca ünlü Doktorların yanında çalışarak tecrübe kazanmıştır. Tek suçu ilaç lobilerinin katakullelerine eyvallah etmemesi mi? Onların foyalarını ortaya dökmesidir.

Toplam 29 beğeni

Yusuf 5 yıl önce

Bu Kadin dogrulari söylüyor ama birilerinin hosuna gitmiyor ve elestiriliyor hatte meslekten uzaklastirilmaya calisiliyor.. Bosuna dememisler dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye..

Toplam 19 beğeni

FARKINDAYIZ 5 yıl önce

Çok büyük bir iş yapıyorsun. Devrin firavunlarına karşı kendini tehlikeye atıp, hilelerini ortaya çıkarıyorsun, hiç korkmadan insanları savunuyorsun. Biz her şeyin FARKINDAYIZ. Allah sana sağlıklı, sıhhatli, hayırlı uzun ömürler versin. Allah seni korusun. Amin.

Toplam 20 beğeni

FARKINDA MISINIZ? 5 yıl önce

KÜRESELCİLERİN HÜKMETTİĞİ ÜLKELERDE, insanlara bir çeşit çiftlik hayvanı gözüyle bakılır, insanın eti yenmediği için insanın ürettiği parasından faydalanılır. Modern tıp sağlıklı insanı sevmez, ölene kadar hasta kalıp ilaç tüketen verimli (ilaca para harcayan) insanları sever! Yüksek teknoloji kullanılarak insandaki en ufak hastalığı keşfeder ama asla tamamen tedavi edecek ilaç geliştirmez. Bütün bilgi ve teknolojisini hastalığı bulunduğu konumda sabit tutacak ilaçlar üretmek için kullanır. Böylece hastayı sürekli ilaç kullanmaya ve büyük şirketlere para kazandırmaya mecbur eder. Biri çıkıp da insanları uyarırsa ve bu sisteme çomak sokarsa KÜRESELCİLERİN adamlarının saldırısına uğrar!

Toplam 6 beğeni

Fatma 5 yıl önce

Çok haklısınız ben çocuğumailaç vermeden iyileşiyor zencefil limon bal almanyadan gelddim beyaz ekmek yiiyoruz şiştim resmen

Toplam 1 beğeni

kyumcu 5 yıl önce

Bana göre hocam bu konuda yüzde yüz haklı,yıllardır şeker hapı kullanırım,bunun yanında kolestrol hapı da yazıldı, ancak kollestrol hapını hiç kullanmadım, Allaha şükür bir sıkıntı yok.

Toplam 2 beğeni

tuncer 5 yıl önce

aynen katılıyorum hoca haklı 2 kişi biliyorum canlı şahidi benim kadın klostrolü 1000 diğeri ise 75 yaşı üzerinde erkek klostrolü 500 lerde ama şu ana kadar kalp ile ilgili bi proplemleri yok.Bunun yanında babalığım var kolestrolu 100,lerde kalp krizi geçirdi.

Toplam 0 Beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

Canan Hanım,belki doğru iyi güzel diyorsunda......yalnız ekmek yemeyin diyorsun ama---bizim memlekette ailleler kalabalık,hatta doğu bölgelerinde 15-20 kişilik aillere bile raslanıyor. kalabalık bir aile ekmek olmadan yemekle doyarmı,belki doyar ama,ailenin bu kalabalık bireylere yemek yetiştirecek maddiyatı varmı. doymak için yumuluyorlar ekmeğe,hele fırınlardan ucuza bayat ekmek alanlarda oluyor.

Toplam 1 beğeni

Hemsire 5 yıl önce

Canan hocama sonuna kadar katılıyorum önce hasta et sonra ilacı sat para kazan ... Tarihin hiçbir döneminde bu kadar gıda terörü yaşanmamıştır Allah sonumuzu hayır etsin ..

Toplam 6 beğeni

Uzm.Dr. 5 yıl önce

Profesörmüş. Pah. Ülkemde "bilen" profesör olmuyor, birşekilde profesör yapılanların "çok bildiği sanılıyor", hepsi o.

Toplam 2 beğeni

Vatan evladı. 5 yıl önce

Profesör olmanın farkı mı ne? Güldürme insanı. Ege Üniversitesinde, bölümümün fen lisesi, Hacettepe tıp mezunu, iki kez Türkiye birinciliği almış tek asistanıydım. Sen AK parti zihniyetindesin deyip, kapının önüne koydular. Bölüm başkanından daha çok yayınım ve atfım var. İngilizce yol tarif edemeyen bir kokonayı alıp, 10 senede profesör yaptılar. MİLLET BİLMESE DE, biz biliyoruz "profesörlüğün şartlarını".

Toplam 3 beğeni

hhpeker 5 yıl önce

hocam tarih sizi haklı çıkaracak, ama olan insanların hayatına, parasına oluyor. allah mutlaka bunun hesabını soracak. vesselam

Toplam 12 beğeni

HalitBinVelit 5 yıl önce

Ne diyorsa Doğru!... İlaç satmak için İnsanları kobay gibi kullanıyorlar!

Toplam 18 beğeni

ahmet 5 yıl önce

Allah razı olsun bilgilendiriyor, fakat bu sağlık yetkilileri Türkiye de yaşamıyor mu ? neden bir önlem alınmıyor?

Toplam 26 beğeni