Canan Karatay'a para cezası şoku

BİR YORUM YAPIN 37

BİLİM VE SORGULAMA 5 yıl önce

Hocamızın değerini anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.İlerde torunlarımıza altın hediye takmak yerine insülin kalemi hediye edecez.Yunus emrenin dediği gibi önce sizi görmezden gelirler sonra sizinle alay ederler sonra sizinle savaşırlar ve sonunda kazanan siz olursunuz.

Toplam 4 beğeni

BİLİM VE SORGULAMA 5 yıl önce

Hocamızın değerini anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.İlerde torunlarımıza altın hediye takmak yerine insülin kalemi hediye edecez.Yunus Emrenin güzel bir lafı var; önce sizi görmezden gelirler sonra alay ederler sonra savaşırlar ve sonunda kazanan siz olursunuz.

Toplam 6 beğeni

Eray 5 yıl önce

Sayın Karatay hocamızın dedikleri modern dediğimiz şu zamanda ne kadar yanlışlar yapıldığını söylüyor tabii buda bazı kesimlerin işine gelmediği için karalanıyor dünyanın gerçeği konuşan insanlara ihtiyacımız var

Toplam 8 beğeni

Ahmet başak 5 yıl önce

Doğru söyleyeni 9 köyde kovarlar hocamızın yanındayiz sağlıkta bu kadar faydalı insana mükafat vermesi gerekirken ceza veriyoruz

Toplam 14 beğeni

Behiye 5 yıl önce

Canan hoca dogru soyluyor olabilir birde soyle dusunelim .gariban ne yer herhalde et bulupta yiyecek hali yok mecburen.ekmek ekmek tuketir onun icin yok soyle yok boyle demesin bence.

Toplam 2 beğeni

Mevlüt okumus 5 yıl önce

Hoca ne derse dogrudur dinleyin

Toplam 6 beğeni

Orhan Balaban 5 yıl önce

Canan hoca sayesınde 6 yıldır ağzıma seker koymadım . Canan Hoca bır yasam tarzıdır

Toplam 11 beğeni

TALHA 5 yıl önce

Yanınızdayız Hocam,sizin gibi kıymetli bilim insanları büyük şirketlerin işine gelmez tabiki,yanındayız sayın Hocam

Toplam 11 beğeni

Muhittin 5 yıl önce

Canan hocaı destekliyoruz ve seviyoruz o hep doğruyu söylüyor onu çocuklarımız kola ve topkekle büyüyolar

Toplam 2 beğeni

Ilyas uyumaz 5 yıl önce

Canan hanim sizin söylemlerini sonuna kadar destekliyorum Ceza kararı alanlar bugüne kadar vatandaşa beslenme ile ile ilgili olumlu hiçbir söylemlerini duymadım bunar ceza verme kurumları maaşları halkı cezalandırmak için alıyor çok yazık siz halkı bilgilendirmeye devam edin kutluyorum Bu odanın bilgilendirme kitaplarını göremedik utansın lar

Toplam 10 beğeni

NereyeBuGidiş? 5 yıl önce

Ekmek, buğday,meyve yemeyen...Etin, yağın, kolesterolün dibine vuran bir nesil... Bu bir milleti bitirmek için "proje"... Ekmek, kolon kanserini önleyen en güçlü lif kaynağı. O kadar ki, Türk insanında kolon kanseri batıdan çok çok daha az oranda görülüyorDU. tercih sizin: isterseniz onu da kaybedin... Ve bedelini ödeyin...

Toplam 3 beğeni

Sanane 5 yıl önce

Bul getir buğdayın, mısır'ın, soyanın hasını yiyelim de kanser olmayalım...

Toplam 0 Beğeni

MUAMMER 5 yıl önce

sayın hocam seni yıldıramazlar bu köhnemiş düzen para cezanı ben öderim.

Toplam 7 beğeni

Hadi de be koçum 5 yıl önce

Canan hoca şükranlarımızı sunuyoruz keşke onu 10 sene önce tanısaydık belkide kronik hastalıklarımızın çoğundan kurtulurduk.Ona saldıranlarıda kınıyoruz.

Toplam 10 beğeni

Mehmet Coşkun 5 yıl önce

Ekmeğe katılan katkı kadar insan sağlığına ne kadar faydalı? ekmek değil nişasta yediyorlar.gluten halini bir görünüz.yazık bu halka...

Toplam 4 Beğeni

Taner 5 yıl önce

Sayın Karatay'ı sonuna kadar destekliyorum. Yıllardır bu ülkede gıda kartelleri tarafından "anne sütü zararlı", "tereyağı zararlı" gibi saçma sapan iddialar ortaya atılırken hiç bir bilim adamı bunlara karşı çıkmamıştı. Şimdi aykırı bir ses bunlara karşı çıkınca hemen kötülemeye ve yıldırma çalışmalarına başlıyorlar.

Toplam 13 beğeni

Nefislere Cevap 5 yıl önce

Gıda kartellerinin ne söylediği değil konu. Onlar söyleyebilir. Hekimler anne sütü zararlı, tereyağı yemeyin demedi. Hala aynı noktada: Anne sütü en değerli besin, tereyağı da ölçülü yenmeli. Bu kadar zor mu anlamak? Ama nefis "bandıra bandıra ye" dememizi istiyorsa, kusura bakma biz hekimiz, yapamayız.

Toplam 0 Beğeni

YalanlaraAçıklama 5 yıl önce

Pardon? Ben 20 senelik doktorum, "anne sütü en yararlı gıda, su dahi katmayın" diye yırtıyor kendini uzmanlar. Tereyağı zararlı diyen bir kişi görmedim. Ölçülü yiyin deniyor. Çaya da katın, dibine vurun diyen yeni çıktı. herkes dilediğinin dediğine uyar, bedelini de öder.

Toplam 1 Beğeni

tuncay 5 yıl önce

arkadaşlar net olarak söylüyorum. annem kolestrol hastası ve tereyağı yediği zaman hiç bir zararı olmuyor. kendini daha iyi hissediyor. tüm yemeklerinde de terayağı kullanıyor. (kaymak alıyoruz ve tereyağını kendimiz yapıyoruz )

Toplam 5 beğeni

Tuncay'a. 5 yıl önce

Tam kolesterol kafa mantığı. Sanki kolesterol yiyince yere düşüp titreyerek ölmesi gerekiyor. Allah korusun ama, (Allah beyin vermiş korunmanı istemiş) iki sene sonra anjiyo'da o damarlar % 90 tıkalı çıkarsa hangi vicdanla yaşayacaksın? O vakit yalancı dediğin uzmanların peşine düşmeyesin? Çünkü bu hanımı bulman zor olur.

Toplam 0 Beğeni