Sinema bilet fiyatları tartışmasında Cem Yılmaz olayı!

BİR YORUM YAPIN 18

Sevsen Aslantepe 5 yıl önce

Kendi reklam ını yapmak için bir ünlü adını kullandı. Okan Bayülgen e örneğin " Niçin Burcu Esmersoy için çirkin kız" dediniz diye sormuştum fi tarihinde. "Güzel kız" desem ona bir yararı olmazdı" demişti. Çok doğru. Bu hanım da öyle yapmak istedi. Kendine az Yılmaz a çok yararı oldu kanımca.

mkaras05 5 yıl önce

Kendileri oynayıp kendileri izlesinler

zafergülten 5 yıl önce

aklı olan sinemaya gitmek yerine,filmleri internette izler,ben öyle yapıyorum,sinemaya bir bilete 15-20 tl verene kadar limitsiz internete ayda 70 tl ödüyor,film izliyor,görüntülü şarkı izliyor,hatta kitap bile okuyorum. inanırmısınız tanesi 25-30 tl ye satılan çizgi romanları bile okuyorum,onun bile kanalı var.

Toplam 2 beğeni

abdullah 5 yıl önce

Sınırsız internet sağolsun. Cem yılmazın bol küfürlü filmlerine para vermem doğrusu

Toplam 2 beğeni

Vatandaş 5 yıl önce

Korsanı desteklemen küfür etmekten daha günah

Toplam 2 Beğeni

fikret yiğit 5 yıl önce

cine maxsimumda flim izlememki ben dehşet pahalı bi 3 de flim 35 40 tl olurmu ayıptır aynı flimi başka bir sinemada hafta içi 12 tl izliyorum hafta sonu 15 tl

mesutto 5 yıl önce

sanatcılarda birlessin sinama kursunlar filmleri ni orada vizyon etsinler sinema salonu sahipleriane oynatma izni vermesinler yada vatandas olarak sinema slonlarını boykot edelim evde cd sini alıp seyredelim filmleri yeni cem yılmazlarda cıkarmak oyle kolay değil boru boru atmasın o sahıyet

Toplam 2 beğeni

İsmail 5 yıl önce

Cem Yılmaz, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şafak Sezer ve diğerleri film çıkarırsa gidersin. Yanlız artık film çıkma sayısı giderek azalıyor. Bir Cem yılmaz her sene 2-3 film yapsa hepsine gidilir.

Toplam 1 beğeni

zafergülten 5 yıl önce

sinemaya gitmek eskidenmiş,artık sinema her babayiğidin harcı değil,bir kişi 15 tl,üstelik tek film. eskiden sinemalar ne güzeldi,fiatlar ucuzdu,hatta birinci ve ikinci mevkilerde fiat değişiyor,parası az olan önlere oturup izliyordu.2 filmdi,hatta 3 film oynatanlar vardı. bazı sinemalarda bir bilet alıp sabahtan akşama kadar oturabiliyordun.

Toplam 1 beğeni

Selim 5 yıl önce

Sinemaya gitmiyorum. Beni bu tartışma ilgilendirmez. Sinemadaki filmleri tv de seyrediyor muyum? Biraz geç olabilir ama izliyorum. İzlemesem ne olacak! İzlemesem de olur.

Toplam 8 beğeni

ADAMIN BİRİSİ 5 yıl önce

İzlenecek Sinema mı Kaldı Ortalama Bir Filim 105 --110 Dakika Sürüyor Yarısı Küfür Küfür Etmeyi Komedi Sanıyorlar..Yolda Duysa Kavga Eder Sinemada Gülüyor..

Toplam 10 beğeni

Sinan 5 yıl önce

Asıl sorun yerli sinema salonu zincirinin olmaması ve rekabet olmaması. Birkaç tane var ama onlar da çok yerel kalmış. Tüm Türkiye'de %60'ına sahip MARS Grubu tekel olduğu için, istediği gibi at koşturuyor. 2 ayda bir filme giren biriydim. 2018'de tek filme girdim. O da yabancı. Bunlar da kendilerini nimetten saymasın. 30 liralar da hiç ucuz değil.

Toplam 2 beğeni

serkan 5 yıl önce

ne filmi? ne sineması? size hitap eden kaç Türk sineması çıkıyor ki? havalara bak, sırça köşk’ten atıp tutmaya devam.

Toplam 4 beğeni

MPİ 5 yıl önce

Zorla mısır kola içiriyorlar, zorla 3d gözlük satıyorlar... büfedeki ürünleri piyasa fiyatının 3 katına satıyorlar, huduttan geçirir gibi çantamızla suyumuzla giriyoruz içeri giriyoruz, CMYLMZ devrim yapacaksa sinema salonları yerine alternatif bir yol bulsun bizi de bunlara muhtaç bırakmasın...

Toplam 1 beğeni

ASLAN 5 yıl önce

Sizde gitmeyin kardeşim bu kadar fakir var onlara verseniz daha iyi olmazmı

Toplam 2 beğeni

caner 5 yıl önce

30 tl'ye bilet satıyorlar sinema bilet ücreti 10.50 tl 19,5 mısır içecek